h Dolar 34,1237 % 0.29
h Euro 38,1216 % 0.29
h Sterlin 45,4893 % 0.35
h Altın (Gr) 2.874,49 %1,61
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Spor
  • Mustafa Gürsel: “1 puan almanın sevincini yaşıyoruz, galip gelemezdik ama yine de memnunuz”

Mustafa Gürsel: “1 puan almanın sevincini yaşıyoruz, galip gelemezdik ama yine de memnunuz”

Ümraniyespor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kaldıkları maçta iyi bir oyun sergilediklerini söyledi. Tecrübeli oyunculardan oluşan rakip takıma karşı iyi bir mücadele gösterdiklerini belirten Gürsel, maçtan 1 puanla ayrıldıkları için mutlu olduklarını ifade etti. Kendi sahalarında kazanmak istediklerini söyleyen teknik direktör, oyuncularını performanslarından dolayı tebrik etti ve Gençlerbirliği'ne başarılar diledi.

Ümraniyespor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, takımlarının tecrübeli oyunculardan oluşan bir rakibe karşı iyi bir performans sergilediğini belirterek, “Maçı kazanamasak da 1 puan almak bizi mutlu etti” dedi.

Trendyol 1. Lig’in 18. haftasında Ümraniyespor, Gençlerbirliği ile sahasında 1-1 berabere kaldı. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Ümraniyespor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, “Bu ikinci yarının ilk maçıydı ve kendi sahamızda oynadığımız için galibiyetle başlamak istiyorduk. Gençlerbirliği, bu ligin güçlü takımlarından biri. Kendi açımızdan iyi bir mücadele başlattık. Ancak hakemin ardı ardına gösterdiği sarı kartlar oyuncularımızı etkiledi. Sonrasında golü yedik ve geriye düştük. Rakibimiz, tecrübeli oyunculardan oluşan bir takım. Yaptığımız hatalardan iyi faydalanabilen bir oyuncu grubuna sahipler. İkinci yarıda yaptığımız baskıyla golü bulduk, ancak daha fazla gol atamadık. Bugün evimizde kazanamasak da 1 puan almak bizi mutlu etti. Bundan sonra da daha iyi bir konumda ligi bitirmek için alacağımız puanlara odaklanmak istiyoruz. Oyuncularımı gösterdikleri performanslarından dolayı tebrik ediyorum. Gençlerbirliği’ne de kalan maçlarında başarılar dilerim” şeklinde konuştu.

Gaziantep FK ile Fenerbahçe Arasındaki Maçın Sonucu: Fenerbahçe 1-0 Önde!

Sıradaki haber:

Gaziantep FK ile Fenerbahçe Arasındaki Maçın Sonucu: Fenerbahçe 1-0 Önde!