h Dolar 34,0125 % -0.17
h Euro 38,0469 % -0.17
h Sterlin 45,3308 % 0.63
h Altın (Gr) 2.833,57 %1,11
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Gebze’de kamyonet, bariyerlere hızla çarptı: 1 kişi yaralandı

Gebze’de kamyonet, bariyerlere hızla çarptı: 1 kişi yaralandı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir kamyonet, kontrolden çıkarak yol ayrımındaki bariyere saplandı. Kazada, araçta sıkışan bir yolcu itfaiye ekiplerince kurtarılarak hastaneye götürüldü. Kaza sebebiyle trafikte aksama yaşandı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bir kamyonet, kontrolünü kaybederek yol ayrımındaki bariyere saplandı. Kaza sonucunda araçta sıkışan bir yolcu, itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye götürüldü.

Kaza, Osman Yılmaz Mahallesi D-100 yan yol İstanbul istikametinde gerçekleşti. Alınan bilgilere göre, A.S.M.A. yönetimindeki 34 CJM 900 plakalı KİA marka kamyonet, sürücünün kontrolünü kaybetmesi sonucu yol ayrımındaki bariyerlere çarparak saplandı. Çarpma etkisiyle bariyer kamyonetin ön tarafına saplanırken, A.Ş. adındaki yolcu ise araçta sıkıştı. İ.Y. yönetimindeki 34 JE 5791 plakalı başka bir otomobil ise duramayarak kamyonete arkadan çarptı. Kazayı gören diğer sürücüler hemen yardıma koşarak araçlarını durdurdular. Kaza ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, sıkışan A.Ş.’yi kamyonetten kurtardı. Ambulansla hastaneye götürülen yaralı tedavi altına alındı.

Kaza nedeniyle trafikte aksamalar yaşandı. Polis ekiplerinin ihtimam gösterdiği sağ şeritte kontrollü geçişler sağlandıktan sonra trafik normale döndü. Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

Otoyolda kalp krizi geçiren sürücü direksiyon başında fenalaştı

Sıradaki haber:

Otoyolda kalp krizi geçiren sürücü direksiyon başında fenalaştı