h Dolar 34,2493 % 0.37
h Euro 37,2377 % 0.37
h Sterlin 44,7228 % 0.69
h Altın (Gr) 2.988,08 %1,16
h BIST100 8.870,39 %-1,47
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Antalya’da alkollü sürücünün yönettiği araç kaza yaptı: 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı

Antalya’da alkollü sürücünün yönettiği araç kaza yaptı: 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı

Antalya'da bir otomobilin takla atması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, biri hamile bir kadın olan 2 kişi de yaralandı. Alkol kontrolünde sürücünün 0.94 promil alkollü olduğu ve daha önce de alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulduğu belirlendi. Kaza Kepez ilçesinde meydana geldi ve olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alındı.

Antalya’da meydana gelen bir kazada otomobilin takla atması sonucunda 2 kişi hayatını kaybederken, biri 37 haftalık hamile bir kadın olmak üzere 2 kişi de yaralandı. Sürücü, alkol kontrolünde 0.94 promil alkollü olduğu tespit edildi ve daha önce alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulduğu ortaya çıktı.

Kaza, Kepez ilçesi Hamza Taş Bulvarı’nda saat 21.00 sularında gerçekleşti. Şehir merkezine doğru seyir halinde olan Umut A. (23) tarafından kontrol edilen 07 VP 595 plakalı otomobil, sürücünün kontrolünü kaybetmesi sonucu takla attı ve şarampole uçarak yan durdu. Olayın haber verilmesinin ardından, bölgeye polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Sağlık ekipleri, araçtaki Ali Erdemir (24) ve Fatıma Zehra Özdil’in (21) hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada yaralanan sürücü Umut A. ve Keziban Nur Acer (20) ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Cenazeler, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna götürülmek üzere otopsi için alındı.

Yapılan kontrollerde sürücü Umut A.’nın 0.94 promil alkollü olduğu tespit edildi. Ayrıca, Keziban Nur Acer’in 37 haftalık hamile olduğu ve durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Sürücünün daha önce alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulduğu bilgisine ulaşıldı.

Kaza bölgesinde geniş güvenlik önlemleri alan ekipler, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Hatay’da bir otomobil bariyerlere çarptı ve araç tamamen hurdaya döndü: Bir kişi hayatını kaybetti.

Sıradaki haber:

Hatay’da bir otomobil bariyerlere çarptı ve araç tamamen hurdaya döndü: Bir kişi hayatını kaybetti.