h Dolar 34,2856 % 0.48
h Euro 37,2245 % 0.48
h Sterlin 44,7992 % 0.85
h Altın (Gr) 2.980,10 %0,89
h BIST100 9.052,01 %0,55
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Gecenin karanlığına alevlerin ışığıyla büründü: Tek katlı ev yangınla küle döndü

Gecenin karanlığına alevlerin ışığıyla büründü: Tek katlı ev yangınla küle döndü

Kocaeli'nin Derince ilçesinde bir tek katlı evde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın sonucunda ev kullanılamaz hale gelirken, herhangi bir yaralanma yaşanmadığı bildirildi. Polis ekipleri tarafından başlatılan soruşturma devam ediyor.

Kocaeli’nin Derince ilçesinde tek katlı bir ev yangınla karşı karşıya kaldı ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınabildi. Ev kullanılamaz hale gelirken, herhangi bir yaralanma olmadı.
Dumlupınar Mahallesi İnce Sokak’taki betonarme tek katlı evde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın hızla büyüdü ve tüm evi kapladı. Alevler gökyüzünü aydınlatırken, çevredeki vatandaşlar durumu fark ederek hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirimde bulundu. Körfez, Derince ve İzmit ilçelerinden itfaiye, sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi ve yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.
Olay sırasında evden panikle çıkan vatandaşlar, yaşananları meraklı gözlerle izledi. Tek katlı ev tamamen kullanılamaz hale gelirken, herhangi bir yaralanma olmadığı bildirildi.
Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Pendik’te uyuşturucu etkisindeki kişiler terk edilmiş bir binayı ateşe verdi

Sıradaki haber:

Pendik’te uyuşturucu etkisindeki kişiler terk edilmiş bir binayı ateşe verdi