h Dolar 34,2036 % 0.19
h Euro 37,2983 % 0.19
h Sterlin 44,7982 % 0.65
h Altın (Gr) 2.992,71 %1,31
h BIST100 8.793,61 %-2,32
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Fatih ilçesinde terk edilmiş bina alev alev yanarak kül oldu

Fatih ilçesinde terk edilmiş bina alev alev yanarak kül oldu

Fatih'teki bir metruk binada çıkan yangın paniğe neden oldu. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek alevleri söndürdü. Yangında ölen ya da yaralanan olmadı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Fatih, Istanbul’da gece saatlerinde bir metruk binada yangın çıktı ve insanlar panik yaşadı. İtfaiye müdahalesiyle alevler kontrol altına alındı ve 2 katlı binanın yanması engellendi. Neyse ki, yangında herhangi bir ölü veya yaralı olmadı.

Yangın, saat 04.00 sularında Fatih Dervişali Mahallesi Astarcı Sokak’ta meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı metruk durumda olan bina yanmaya başladı. Yangını gören vatandaşlar hemen itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. İddiaya göre, itfaiye ekipleri dar sokaklar ve uygun olmayan araç parkı nedeniyle yangının olduğu yere ulaşmakta zorluk yaşadı. Bu sırada alevler bina içerisini sarıyordu. İtfaiye ekipleri zamanında müdahale ederek yangını kontrol altına aldı. Neyse ki, yangının olduğu binada kimsenin olmaması sebebiyle herhangi bir ölü veya yaralanan olmadığı öğrenildi. Yangının alevler içinde yanan binadan cep telefonu kameralarıyla görüntüleri kaydedildi.

Polis ekipleri olayı araştırmak amacıyla soruşturma başlattı.

“Sobadan çıkan duman yaşlı bir adamı hastaneye sevk etti

Sıradaki haber:

“Sobadan çıkan duman yaşlı bir adamı hastaneye sevk etti