h Dolar 34,2493 % 0.37
h Euro 37,2377 % 0.37
h Sterlin 44,7228 % 0.69
h Altın (Gr) 2.988,08 %1,16
h BIST100 8.870,39 %-1,47
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Sokak ortasında şaşırtıcı bir şeklide ateş eden saldırgan, hızlı müdahaleyle polis tarafından yakalandı

Sokak ortasında şaşırtıcı bir şeklide ateş eden saldırgan, hızlı müdahaleyle polis tarafından yakalandı

İzmir'in Bayraklı ilçesinde bir maganda, sokağa rastgele ateş açtıktan sonra polis tarafından yakalandı. Şüpheli, polisi görünce silahını otluk bir alana attı ve daha sonra silahın yerini itiraf etti. Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde bir kişinin rastgele ateş açtığı bilgisini aldı ve olayı gerçekleştiren şüpheliyi kıskıvrak yakaladı. Üst aramasında silaha rastlanmadı, ancak şüpheli suç aleti olan tabancayı otluk bir alana attığını itiraf etti. Tabanca, yapılan aramada ele geçirildi ve şüpheli gözaltına alındı. Şu anda, magandanın emniyetteki işlemleri devam etmektedir.

İzmir’in Bayraklı ilçesinde bir maganda, sokağa rastgele ateş açtıktan sonra polis ekipleri tarafından hızla yakalandı. Şüpheli, polisleri görünce silahını otluk bir alana saklamış, ancak daha sonra silahın yerini açıklamıştır.

Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde Postacılar Mahallesi 6067 Sokak’ta, bir kişinin rastgele ateş açtığı bilgisini aldıktan sonra harekete geçti. Polis, belirtilen eşkale uyan Ş.K.’yi olay yerinde yakaladı. Yapılan üst aramasında silah bulunamadı, ancak polisin sorgusu sonucunda şüpheli, tabancayı kendisine ait olduğu otluk bir bölgeye attığını itiraf etti. Polis, belirtilen noktada yaptığı aramada suç aleti olan tabancayı ele geçirdi. Ş.K. gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Magandanın emniyetteki işlemleri hala devam etmektedir.

Beylikdüzü’nde Sanayi Sitesinde Korkutan Yangın: Üretim Tesisi Alev Topladı

Sıradaki haber:

Beylikdüzü’nde Sanayi Sitesinde Korkutan Yangın: Üretim Tesisi Alev Topladı