h Dolar 34,1038 % 0.22
h Euro 38,0861 % 0.22
h Sterlin 45,3562 % 0.06
h Altın (Gr) 2.840,44 %0,41
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Spor
  • Burhaniye Sporcuları, Yurt Dışı Turnuvasından Madalyalarla Geri Döndü

Burhaniye Sporcuları, Yurt Dışı Turnuvasından Madalyalarla Geri Döndü

Balıkesir'in Burhaniye ilçesindeki Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesindeki güreşçiler, Balıkesir'de yapılan okul sporları güreş turnuvasında büyük başarı elde etti. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Aslan Alparslan, sporcuların 4 altın, 2 gümüş ve 5 bronz madalya kazandığını belirtti. Alparslan, gençlerin sporla uğraşmasının önemine dikkat çekerek, tüm Burhaniyelileri spor yapmaya davet etti. Sporun sadece kazanma ve kaybetme duygusu için değil, sağlıklı yaşamın bir parçası olduğunu vurguladı.

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren güreşçiler, Balıkesir’de düzenlenen okul sporları güreş turnuvasından madalyalarla döndüler. Milli Sporcu Kubilay Berk’in antrenörlüğünde çalışan sporcular, başarılı bir performans sergiledi.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü sporcuları, turnuvaya 14 kişiyle katıldı ve 4 altın, 2 gümüş ve 5 bronz madalya kazandı. İlçe Müdürü Aslan Alparslan, sporcu öğrencileri tebrik ederek, onlarla gurur duyduğunu ifade etti. Alparslan, “Günümüzde birçok olumsuz etkene maruz kalan gençlerimizin spor gibi faydalı faaliyetlere katılmasından mutluluk duyuyoruz. Burhaniyelileri Atatürk Spor Tesisleri’nde spor yapmaya davet ediyorum. Sporun sadece kazanma, kaybetme duygusu için değil, sağlıklı bir yaşam için de önemli olduğunu düşünüyorum. Sporu günlük rutinimize dahil etmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Real Madrid İspanya Süper Kupa’yı kazanarak şampiyon oldu!

Sıradaki haber:

Real Madrid İspanya Süper Kupa’yı kazanarak şampiyon oldu!