h Dolar 34,1049 % 0.2
h Euro 38,0663 % 0.2
h Sterlin 45,3489 % 0.01
h Altın (Gr) 2.838,16 %0,33
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Spor
  • Kütahya’da Gerçekleşen Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası Göz Kamaştırdı!

Kütahya’da Gerçekleşen Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası Göz Kamaştırdı!

Kütahya Belediyesi'nin düzenlediği Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası'nda Özel Kalem Müdürlüğü şampiyon oldu. Finalde Zabıta Müdürlüğü'nü 6-2 mağlup eden Özel Kalem Müdürlüğü, birincilik kupasını Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık'tan aldı. Turnuva, belediye personelinin motivasyonunu artırmak ve kurum içi iletişimi güçlendirmek amacıyla düzenlenmişti. Şampiyonluğa ulaşan Özel Kalem Müdürlüğü'nün oyuncusu Çağatay Acar, turnuvanın gol kralı oldu. Başkan Işık, tüm takımları kutlayarak, sporun birleştirici gücüne vurgu yaptı.

Kütahya Belediyesi’nin kurumsal iletişimi güçlendirmek amacıyla düzenlediği Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nın sonucunda Özel Kalem Müdürlüğü şampiyon oldu. Özel Kalem Müdürlüğü, finalde Zabıta Müdürlüğü’nü 6-2 yenerek birincilik kupasını Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’tan aldı.

Kütahya Belediyesi, altyapıdan üst yapıya birçok alanda projelerini sürdüren bir kurumdur. Personelin motivasyonunu artırmak ve kurumsal iletişimi güçlendirmek amacıyla Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası düzenlendi. Final maçı öncesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü ile İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü üçüncülük maçında karşılaştı. İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, rakibini 3-2 yenerek turnuvayı üçüncü olarak tamamladı. İşletme ve İştirakler Müdürlüğü ise turnuvanın dördüncüsü oldu.

Şampiyonluk maçında ise Özel Kalem Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü karşı karşıya geldi. Özel Kalem Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü’nü 6-2 yenerek Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nın şampiyonu oldu. Takımın oyuncularından Çağatay Acar, 22 gol atarak turnuvanın gol kralı oldu.

Şampiyon takıma kupalarını ve madalyalarını takdim eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “Emeği geçen tüm arkadaşlarımı gönülden kutluyorum. Burada amaç birinci ya da ikinci olmaktan öte, kurum içinde kaynaşmayı ve aidiyeti güçlendirmek, personeller arasındaki ilişkileri artırmaktır. Spor da bunun önemli bir bileşeni. Tüm takımlarımızı içtenlikle kutluyorum. Onlar bizim gözümüzde hepsi şampiyon. Hayırlı ve uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Burhaniye Sporcuları, Yurt Dışı Turnuvasından Madalyalarla Geri Döndü

Sıradaki haber:

Burhaniye Sporcuları, Yurt Dışı Turnuvasından Madalyalarla Geri Döndü