h Dolar 34,2856 % 0.48
h Euro 37,2245 % 0.48
h Sterlin 44,7992 % 0.85
h Altın (Gr) 2.980,10 %0,89
h BIST100 9.052,01 %0,55
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Batman’da Yeni Bir Dönem: MBA Eğitimi Başlıyor!

Batman’da Yeni Bir Dönem: MBA Eğitimi Başlıyor!

Medicana Grup iştiraki MBA Okulları, yeni bir eğitim yaklaşımıyla 2024-2025 akademik yılında Batman Kampüsü'nde faaliyete geçecek. Eğitim lansmanında, Okulların üst düzey yöneticileri ve Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Soner Yıldırım, basın mensupları, ebeveynler ve eğitimcilerle bir araya geldi. Medicana Eğitim Grubu MBA Okulları CEO'su Ayfer Batı, eğitimin başarı ve öğrenci iyi oluşuna odaklanacaklarını vurguladı. Eğitimin yenilikçi bir bakış açısıyla tanımlanmaya devam edeceğini belirten Batı, Medicana Grup iştirakleri ve Fenerbahçe Üniversitesi akademisyenlerinin desteğiyle ulusal ve uluslararası yatırımlarını sürdüreceklerini ifade etti.

MBA Okulları, Medicana Grup bünyesinde Türkiye’nin eğitim alanında öncü ve nitelikli bir yaklaşımı benimseyen bir kuruluştur. 2024-2025 akademik yılında Batman’da açılacak olan okul, yenilikçi eğitim ekosistemi ve modern müfredat vizyonuyla öğrenme faaliyetlerine başlayacak.

MBA Okulları, kişiselleştirilmiş başarı tasarımı anlayışıyla eğitim alanında yeni bir bakış açısı sunmaktadır. Batman’da düzenlenen etkileyici eğitim lansmanında okulun üst düzey yöneticileri ve bilim kurulu üyesi Prof. Dr. Soner Yıldırım, basın mensupları, ebeveynler ve eğitimcilerle bir araya geldi.

Medicana Eğitim Grubu MBA Okulları CEO’su Ayfer Batı, eğitim lansmanında eğitim ve marka kimliği hakkında sunumlar yapan genel müdürlük yöneticilerine yer verdi. Batı, “Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün değerlerine odaklanarak başarının sonsuz seçeneklerine ve paydaşlarımızın öznel iyilik durumuna odaklanacağız. Akademik müfredat, global müfredat ve süper müfredat içeriklerini içeren müfredat öğelerimizle sınıflardaki kapıları hayallere açmayı, her bireyin tutkularında derinleşmesine rehberlik etmeyi ve yenilikçi bir perspektifle eğitimi yeniden tanımlamayı sürdüreceğiz. Medicana Sağlık Grubu yöneticileri ve doktorları, Fenerbahçe Üniversitesi akademisyenleriyle birlikte bizlerle bir arada olacaklar. Medicana Eğitim Grubu olarak Türkiye’nin her köşesinde ulusal ve uluslararası yatırımlarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Önde gelen akademisyenlerden ve aynı zamanda MBA Okulları Bilim Kurulu üyesi olan Prof. Dr. Soner Yıldırım’ın, “Bilimin Gücüyle Çocuklarımızın Özgünlüğüne Eşlik Edelim” adlı ebeveyn okulu semineri, eğitim lansmanında öğrenme süreçlerinin bilimsel temellerine, beyin öğrenme prensiplerine ve her bireyin kendine özgü gelişimsel süreçlerinin önemine vurgu yaptı.

MBA Okulları, eğitimdeki yenilikçi liderlik anlayışıyla Türkiye’nin dört bir yanında ulusal ve uluslararası yatırımlarını sürdürmeyi hedeflemektedir.

Muğla’daki okullarda saygı duruşuyla şehitlerimiz anıldı

Sıradaki haber:

Muğla’daki okullarda saygı duruşuyla şehitlerimiz anıldı