h Dolar 34,0296 % -0.12
h Euro 38,0206 % -0.12
h Sterlin 45,2617 % 0.48
h Altın (Gr) 2.828,28 %0,92
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Ağrı’da şehitler için okullarda bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu

Ağrı’da şehitler için okullarda bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu

Ağrı'da, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan 9 asker için 956 okulda 140 bin öğrenci ve öğretmen bir dakikalık saygı duruşunda bulundu. Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü de törene katıldı. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı tüm okullarda saygı duruşu gerçekleştirildi. Şehit Uzman Çavuş Tuncer Doğan İmam Hatip Ortaokulu’nda düzenlenen törende İstiklal Marşı okundu ve dua edildi. Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, şehitlere Allah'tan rahmet diledi.

Ağrı’da, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan 9 asker için 956 okulda 140 bin öğrenci ve öğretmen, bayrak töreni öncesinde bir dakikalık saygı duruşunda bulundu. Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek’in de katıldığı tören, Şehit Uzman Çavuş Tuncer Doğan İmam Hatip Ortaokulu’nda düzenlendi.

Irak’ın kuzeyinde Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan 9 asker için Milli Eğitim Bakanlığı’nın talimatıyla tüm okullarda saygı duruşunda bulunuldu. Ağrı’da da 956 okulda 140 bin öğrenci ve öğretmen, bayrak töreni öncesinde şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı okudu.

Şehit Uzman Çavuş Tuncer Doğan İmam Hatip Ortaokulu’ndaki törene Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İshak Hasanoğlu, şube müdürü Süleyman Çetin, okul müdürü, öğretmenler ve öğrenciler de katıldı. Saygı duruşunun ardından öğrenciler İstiklal Marşı’nı okuyarak şehitler için dua etti.

Törenin sonunda konuşan Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, şehitlere Allah’tan rahmet dileyerek, “Milli Eğitim Bakanlığımızın talimatı üzerine Pençe-Kilit Harekatı’nda şehit düşen kahraman askerlerimiz için bugün bir dakikalık saygı duruşunda bulunduk ve akabinde İstiklal Marşı okuduk. Daha sonra hocamızın duasıyla töreni tamamladık. Ağrı’da 956 okulda 140 bin öğrenciyle bugün bu töreni gerçekleştirdik. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun, inşallah.” şeklinde konuştu.

Akdeniz’de Bilim ve Sanat Merkezi’ndeki öğrenci sayısı 52’ye yükseldi

Sıradaki haber:

Akdeniz’de Bilim ve Sanat Merkezi’ndeki öğrenci sayısı 52’ye yükseldi