h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Başkan Büyükkılıç: “Yeni terminal binasını hayata geçireceğiz”

Başkan Büyükkılıç: “Yeni terminal binasını hayata geçireceğiz”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Şehirlerarası Otogarı ve taksi durağını ziyaret etti. Taksici esnafıyla buluşan Büyükkılıç, onlara işlerinde kolaylık ve bol kazanç diledi. Başkan, ahi ahlakı ve insan sevgisi üzerinde durarak, taksicilere minnet duyduklarını belirtti. Ardından Kayseri Şehirlerarası ve Batı Terminalini ziyaret eden Büyükkılıç, esnaflar ve yolcularla da sohbet etti. Başkan, yeni yapılacak terminal için hazırlıkların yapıldığını ve yakında kamuya duyurulacağını söyledi. Ziyaretlerine Büyükşehir Belediyesi yetkilileri de eşlik etti.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Şehirlerarası Otogarı’ndaki taksi durağı ve esnafları ziyaret etti. Büyükkılıç, taksicilerle buluşarak onlara başarılar diledi. Aynı zamanda esnaflarla da sohbet eden Büyükkılıç, onların taleplerini dinleyerek çözüm sağlamaya çalıştıklarını belirtti.

Başkan Büyükkılıç, Şehirlerarası Terminal ve Batı Terminali’nde de esnaflarla ve yolcularla görüşerek hayırlı yolculuklar diledi. Yeni yapılacak terminal için hazırlıklarını yaptıklarını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı, daha konforlu ve modern bir hizmet sunmayı hedeflediklerini söyledi.

Ziyaret sırasında Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk ve daire başkanları da Başkan Büyükkılıç’a eşlik etti.

Bakan Yerlikaya’nın girişimiyle, şehit babası Cumhurbaşkanı Erdoğan ile buluştu

Sıradaki haber:

Bakan Yerlikaya’nın girişimiyle, şehit babası Cumhurbaşkanı Erdoğan ile buluştu