h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a

Takviye yaparken minibüsü yaktı

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde bir minibüs, akü takviyesi yapılırken alev aldı. Minibüs sahibi Ahmet Sami Tan, kendisinden habersiz araca yapılan takviye nedeniyle yangın çıktığını belirtti. İddiaya göre komşusu, Tan'dan aracına akü takviyesi yapmasını istedi. Ancak Tan, böyle bir işlem yapamayacağını söyleyip işine dönünce, komşusu aracına kendisi müdahale etti ve minibüs yandı. Yangın sonucunda 120 bin TL zarar oluşan Tan, komşusunun kendilerine haber vermediğini ve zararlarının karşılanmasını istediğini söyledi.

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde bir minibüs, sahibinden habersiz akü takviyesi yapılmaya çalışılırken alev aldı. Minibüs sahibi Ahmet Sami Tan, olayın ardından komşusunun telefonlarına bakmadığını belirterek, araca yapılan müdahale sonucunda yangının çıktığını ifade etti.

Sanayi Mahallesi’nde yaşanan olayda, esnaflık yapan Ahmet Sami Tan, komşusunun aracına akü takviyesi yapma isteğini reddetti. Bunun üzerine komşusu, Tan’dan habersiz bir şekilde müdahalede bulundu ve bu müdahale sonucunda minibüs yandı. Ahmet Sami Tan, yangın sonucunda 120 bin TL zararının olduğunu belirterek, esnaf komşusunun kendilerine haber vermediğini ve telefonlarına bakmadığını dile getirdi. Zararlarının karşılanmasını isteyen Tan, sadece zararlarının karşılanmasını ve fazlasını talep etmediklerini söyledi.

Olayın ardından Ahmet Sami Tan, esnaf komşusu tarafından haberdar edilmediğini ve çevre esnafların bağırmasının ardından yangını fark ettiğini ifade etti. Tan, Pazar günü saat 13.30 sularında olayın gerçekleştiğini ve iş yerinde sünger aldıktan sonra aracının yanında olduğunu belirtti. Komşusunun araçtaki aküyü sökerek kendi aracına takmaya çalıştığını söyleyen Tan, olayın nasıl gerçekleştiğini net olarak bilmediğini ancak araca müdahale edildiğini duyduğunda yanma olduğunu fark ettiğini söyledi. Yangının akü kısmından çıktığını ve müdahale etmek için çabaladıklarını belirten Tan, esnaf komşusunun ne yangın sırasında yardım ettiğini ne de kendilerine haber verdiğini dile getirdi.

Ahmet Sami Tan, zararlarının karşılanmasını talep ederek, iş yerlerinde 5 kişinin ekmek yediğini ve şu anda arabasız ve işsiz olduklarını ifade etti. Dün bir usta tarafından yapılan inceleme sonucunda 120 bin TL masraf çıktığını belirten Tan, değer kaybının ne olduğunu tam olarak bilmediğini söyledi. Tan, aracı yeni aldıklarını ve komşusunun bile ilk hayırlı olsun dileğinde bulunduğunu belirterek, böyle bir olayla ilk kez karşılaştıklarını söyledi. Ahmet Sami Tan, sadece vicdanın işlemesini ve zararın karşılanmasını talep ettiklerini belirtti.

Özgün haber başlığı: “Kayseri’de Akü Takviyesi Sırasında Minibüs Alev Aldı: Mağdurlardan Zararlarının Karşılanması İsteniyor”

Başkan Büyükkılıç: “Yeni terminal binasını hayata geçireceğiz”

Sıradaki haber:

Başkan Büyükkılıç: “Yeni terminal binasını hayata geçireceğiz”