h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayaydın: “Muğla hizmete susamış bir il”

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayaydın: “Muğla hizmete susamış bir il”

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, parti teşkilatlarını ziyaret ederek Muğla'nın hizmete susamış olduğunu belirtti. Ayaydın, göreve seçilmesi halinde Muğla'nın sorunlarını çözmek için çalışacağını ve halkın refahını yükseltmek amacında olduğunu söyledi. Muğla'nın turizm potansiyelinin dünya markası olabilecek düzeyde olduğunu ve Avrupa Birliği yatırımlarını çekebilecek yeteneğe sahip olduğunu vurguladı.

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Aydın Ayaydın, AK Parti ve MHP İl Başkanlığı ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada, “Muğla uzun süredir hizmet bekleyen bir ilimizdir” dedi.

Aydın Ayaydın, ilk olarak Muğla AK Parti İl Başkanlığı’na ziyarette bulundu. Burada partililer ve basın mensuplarıyla bir araya gelen Ayaydın, sonrasında da MHP İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Ayaydın, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmeleri halinde gerçekleştirecekleri projeler hakkında bilgi verdi. Ayaydın, “Bu göreve talip olurken Muğla ve bu ilin sorunları hakkında çalışmalarımız oldu. Hala 15 kişilik bir ekiple bu çalışmalara devam ediyoruz. Eleştiriler olsa da ben Muğlalıyım. 1999 yılından beri Muğla, Bodrum’da yaşıyorum. Son 10 yıldır yaz kış 12 ay Bodrum’da oturuyorum ve kendimi Muğlalı olarak görüyorum. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı seçilirsem, gece-gündüz, siyasi parti ayrımı yapmadan Muğla halkının hizmetinde olacağım. Onlar için ne gerekiyorsa yapmaya çalışacağım. Muğla uzun süredir beklediği hizmetleri alamamış bir il. Ben kimseyi eleştirmek istemiyorum, sadece yapacaklarımı söylüyorum. Muğla halkının refahını ve yaşam kalitesini yükseltecek projeleri hayata geçirmek istiyorum. Muğla, dünya çapında bir marka olabilecek potansiyele sahip. Ancak bugüne kadar hak ettiği değeri görmemiş. Eğer göreve gelirsek, Avrupa Birliği yatırımlarını Muğla’ya çekebilecek potansiyele sahibiz” şeklinde konuştu.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Özbaşı köprü sorununa müdahale etti.

Sıradaki haber:

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Özbaşı köprü sorununa müdahale etti.