h Dolar 34,2466 % -0.1
h Euro 37,0897 % -0.1
h Sterlin 44,5530 % 0.53
h Altın (Gr) 3.015,74 %0,78
h BIST100 8.874,96 %1,84
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Sincan’da sokaklar pırıl pırıl temizleniyor!

Sincan’da sokaklar pırıl pırıl temizleniyor!

Ankara'nın Sincan Belediyesi, gece gündüz demeden temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarıyla ilçe sakinlerine daha temiz bir yaşam alanı sunuyor. Cadde ve sokaklar süpürülüyor, yıkanıyor, mıntıka temizliği yapılıyor. Temizlik işleri için 455 personel görev yapıyor. Çöp konteynerleri düzenli olarak yıkanıp dezenfekte ediliyor ve Sincan pırıl pırıl bir hale getiriliyor. İlçe halkı Belediye Başkanı Murat Ercan ve temizlik ekiplerine teşekkür ediyor.

Sincan Belediyesi, Sincan sakinlerinin daha temiz bir yaşam alanına sahip olmalarını sağlamak için sürekli olarak temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarını sürdürüyor. Gece gündüz demeden görev yapan belediye ekipleri ve modern araçlar sayesinde Sincan derinlemesine temizleniyor.

Sincan ilçesinde temizlik çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Ekipler, mesai saatlerine bağlı kalmadan büyük bir özveriyle Sincan’ı temizlemeye devam ediyor. Cadde ve sokaklar süpürülüp yıkanırken, aynı zamanda mıntıka temizliği de yapılıyor.

Sincan Belediyesi personeli, genel temizlik, cami temizliği, yıkama, hafriyat, çöp toplama, sıfır atık, sabit süpürme ve vakumlu süpürme gibi farklı ekiplere ayrılıyor. Caddeler, sokaklar, parklar, pazar yerleri, okullar ve ibadethaneler büyük bir titizlikle temizleniyor. Yollar, vakumlu süpürge araçlarıyla temizlenirken, yaya kaldırımları ve bazı yollar tazyikli su ve deterjanla yıkanıyor. İlçede 900 kilometrekarelik bir alan için 455 personel görev yapıyor.

Sincan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, sağlıklı bir gelecek ve temiz bir Sincan için çalışmalarını sürdürüyor. İlçe merkezi ve kırsal mahalleler düzenli olarak temizleniyor. Ayrıca, bulaşıcı hastalıkların ve kötü kokunun önüne geçmek amacıyla çöp konteynerleri düzenli olarak yıkanıp dezenfekte ediliyor. Yapılan temizlik çalışmalarıyla Sincan her zaman pırıl pırıl kalıyor.

İlçe sakinleri, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ve temizlik ekiplerine sağladıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorlar.

Şanlıurfa’da asfalt çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Sıradaki haber:

Şanlıurfa’da asfalt çalışmaları hız kesmeden devam ediyor