h Dolar 34,2738 % -0.03
h Euro 37,1088 % -0.03
h Sterlin 44,3674 % 0.06
h Altın (Gr) 3.000,84 %0,28
h BIST100 8.714,69 %-1,40
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Sinop’ta karla mücadele devam ediyor: Kapalı köy yolu sayısı azalarak 5’e düşüyor.

Sinop’ta karla mücadele devam ediyor: Kapalı köy yolu sayısı azalarak 5’e düşüyor.

Sinop'ta geçen hafta sonu yaşanan yoğun kar yağışı sonrasında 110 köy yolu ulaşıma kapanmıştı. Ancak, Sinop İl Özel İdaresi, Karayolları ve belediye ekiplerinin yoğun çalışmasıyla bu sayı 5'e düşürüldü. Kapalı köy yollarının sadece Ayancık ilçesinde olduğu belirtilen açıklama, ekiplerin bu bölgeye öncelik verdiklerini de açıkladı. Çalışmalar aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Sinop’ta köy yolları, ekiplerin özverili çalışmaları sayesinde kar nedeniyle kapanan yolların sayısı 5’e düşürüldü. Geçen hafta sonu yaşanan yoğun kar yağışı nedeniyle Sinop’un kent merkezi ve ilçelerinde ulaşım sıkıntı yaşanmıştı ve 110 köy yolu kapanmıştı. Ancak, Sinop İl Özel İdaresi, Karayolları ve belediye ekipleri hızlı bir şekilde çalışarak bu sayıyı azaltmayı başardı.

Cumartesi günü sabah saatlerinde kapalı olan köy yolu sayısı 110 olarak açıklanmıştı. Fakat gün içerisinde ekiplerin etkili çalışmaları sonucunda bu sayı 70’e düşürüldü. Sinop Valiliği tarafından yapılan son açıklamada ise sadece 5 köy yolunun hala kapalı olduğu belirtildi.

Açıklamada, kapalı köy yollarının sadece Ayancık ilçesinde bulunduğu ve ekiplerin önceliği bu bölgeye verdikleri ifade edildi. Ekipler, yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürerek bölgedeki ulaşımı normale döndürmeye odaklanıyorlar.

Avlanma Faaliyetleri ve Yaban Hayatının Geleceği Konuşuldu

Sıradaki haber:

Avlanma Faaliyetleri ve Yaban Hayatının Geleceği Konuşuldu