h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Korkuteli Belediye Başkanlığı için Sadık Önal aday oldu

Korkuteli Belediye Başkanlığı için Sadık Önal aday oldu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Korkuteli Belediye Başkan adayını açıkladı. Sadık Önal, MHP'nin Korkuteli Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Partinin yetkili kurulları ve Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin onayıyla belirlenen 55 adayın listesi de duyuruldu. Sadık Önal, seçimlerin ülkeye ve ilçeye hayırlar getirmesini temenni ederek çalışacaklarını ifade etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından 31 Mart Yerel Seçimleri için Korkuteli Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen isim, Sadık Önal oldu. MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, MHP’nin 3 il ve 52 ilçe belediye başkan adayını daha açıkladığını belirtti. Durmaz, “Partimizin yetkilileri tarafından yapılan değerlendirme ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin onayıyla kesinleşen 55 adayın isim listesini açıkladık” dedi.

MHP Genel Merkezi’nin duyurusuyla birlikte Korkuteli Belediye Başkan Adaylığı görevi kendisine verilen Sadık Önal ise konuşmasında, “31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’nde MHP’den Korkuteli Belediye Başkanı adayı oldum. Ülkemize ve ilçeme hayırlı olmasını dilerim. Seçimlerin Türk milletine ve sevgili Korkuteli’ye hayırlar getirmesini temenni ederim. Korkuteli’nin değerlerine bağlı kalarak, çalışmalarımızı titizlikle sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Uşak’ta MHP, yerel aday belirleme sürecinde hız kesmeden ilerliyor

Sıradaki haber:

Uşak’ta MHP, yerel aday belirleme sürecinde hız kesmeden ilerliyor