h Dolar 34,0082 % -0.18
h Euro 38,0504 % -0.18
h Sterlin 45,3433 % 0.63
h Altın (Gr) 2.831,48 %1,03
h BIST100 9.975,61 %2,06
a

Öğrenciler yarıyıl tatiline girdi, karne sevinci doruklarda!

Minikler için yarıyıl tatiline özel birbirinden eğlenceli etkinlikler düzenleniyor. Biletinial platformunda müzikallerden tiyatro oyunlarına, çocuk filmlerinden atölyelere kadar birçok seçenek bulunuyor. Örneğin, "Charlie'nin Çikolata Fabrikasında" isimli çocuk oyunu Kadıköy Eğitim Sahnesi'nde sahnelenecek. Ayrıca, "Goldilocks ve Üç Ayı" müzikali, Anadolu'nun gölge oyunu ile birlikte İstanbullu miniklere eğlenceli saatler sunacak. Bursa ve Ankara'da da çocuklara yönelik oyunlar sergilenecek. Aynı zamanda AKM Çocuk Sanat Merkezi'nde drama, piyano ve müzik atölyeleri düzenlenerek çocukların yeteneklerini keşfetmeleri ve özgüvenlerini geliştirmeleri hedefleniyor.

Miniklerin Yarıyıl Tatili Eğlencesi Biletinial’da Başlıyor

Yorucu bir eğitim döneminin ardından minikler için yarıyıl tatili başlıyor. Tatilde keyifli ve eğlenceli etkinliklerle zaman geçirmek isteyen çocuklar, Biletinial’da birbirinden güzel seçeneklerle buluşacak. Müzikallerden tiyatro oyunlarına, çocuk filmlerinden atölyelere kadar yüzlerce etkinlik, minikleri ve ailelerini bekliyor.

Yepyeni Maceralar Charlie’nin Çikolata Fabrikasında Başlıyor

Beş sezondur büyük bir beğeniyle izlenen pedagog onaylı müzikli çocuk oyunu “Charlie’nin Çikolata Fabrikasında”, yarıyıl tatili boyunca minikleri eğlendirmeye devam ediyor. Oyunda, beş farklı çocuğun yarışması, büyükbaba sevgisi ve Bay Wonka’nın danslarına tanık olacak olan minikler, keyifli dakikalar geçirecek. Oyun, Enes Danış’ın yönetmenliğinde, Berkay Şanveren, Şerife Letifoğlu, Burak Cankurtaran, Öykü Su Okur ve Rutkay Balcılar’ın muhteşem performansıyla sahnelenecek. Kadıköy Eğitim Sahnesi, Hilltown Seyirlik Sahne, Kozzy Gönül Ülkü-Gazanfer Özcan Sahnesi ve Watergarden Performans Merkezi Duru Ataşehir’deki gösterimleriyle miniklere unutulmaz bir deneyim yaşatacak.

Eğlence Dolu Müzikaller ve İnteraktif Gösteriler

Dünyaca ünlü bir hikayeden uyarlanan İngilizce müzikal “Goldilocks And The Three Bears- A Violin Story”, İstanbullu miniklere eğlenceli bir gün sunacak. Eskişehirli minikler ise geleneksel gölge oyunuyla tatilin keyfini çıkaracak. Gölge oyununun günümüzdeki temsilcileri Emirhan Sertyalın ve Gökçe Güneyoğlu, çocukları eğlenceli gösterilerine bekliyor. “Çocuklara Karagöz Hacivat Gölge Oyunu” adlı oyun ise Mahfil Sahne’de izleyicileriyle buluşacak.

Bursa ve Ankara’da Eğlence Dolu Oyunlar

Süper tavuk ve arkadaşlarını anlatan interaktif çocuk oyunu “Süper Tavuk”, Ankaralı miniklerle buluşacak. “Kırmızı Başlıklı Kaz” oyunu ise Bursalı miniklere neşeli anlar yaşatacak. “Akıllı İbiş” adlı müzikli tiyatro oyunu ise minik tiyatroseverlerle Ankara Demiurk Sahne’de buluşacak.

Eğlendirici ve Beceri Kazandıran Atölyeler

AKM Çocuk Sanat Merkezi, yarıyıl tatili süresince çeşitli yaş gruplarından çocuklara uygun atölyeler düzenleyerek keyifli bir tatil yaşatacak. Drama atölyesi, estetik düşünceyi geliştirmeye, iletişimi ve özgüveni artırmaya yardımcı olacak. Piyano atölyesi ise çocukların yeteneklerini keşfetmelerini sağlayacak. 4-6 yaş arası minikler, orff çalgılarını kullanarak ritim duygularını geliştirecek, orkestranın bir parçası olacaklar. Ayrıca, AKM Çocuk Sanat Merkezi’nin diğer atölyeleri de miniklerin tatilini renklendirecek.

Elif Mira Önderliğinde Çocuklar İçin Çocuk Edebiyatı Atölyesi

Başkentli minik kitap kurtları için Elif Mira önderliğinde “Çocuklar İçin Çocuk Edebiyatı Atölyesi” düzenlenecek. Bu atölye, çocukların düşünme becerilerini geliştirmeye, sosyalleşmelerine ve girişkenliklerini artırmalarına yardımcı olacak. Atölye programı, her yaş grubundan çocuğa göre özelleştirilebiliyor.

Minikler ve aileleri, Biletinial’ın sunduğu geniş etkinlik seçenekleriyle yarıyıl tatilinde eğlenceli ve öğretici bir zaman geçirecekler. Etkinliklerin tarih ve mekanları hakkında detaylı bilgiler Vakit.com.tr’de!

Sakarya’nın her köşesinde “Karagöz Göklerde” gösterileri sergilenecek

Sıradaki haber:

Sakarya’nın her köşesinde “Karagöz Göklerde” gösterileri sergilenecek