h Dolar 34,2588 % -0.01
h Euro 37,0863 % -0.01
h Sterlin 44,7648 % 0.24
h Altın (Gr) 3.027,45 %0,01
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Spor
  • Faruk Koca, Kulüpler Birliği Vakfı’nın toplantısına iştirak etti

Faruk Koca, Kulüpler Birliği Vakfı’nın toplantısına iştirak etti

MKE Ankaragücü Kulübü'nün eski Başkanı Faruk Koca, Kulüpler Birliği Vakfı'nın toplantısında Trendyol Süper Lig takımlarının başkan ve yöneticilerine veda etti. Koca, toplantıda yaptığı açıklamada, futbolda yaşanan sorunların çözümü ve marka değerinin düzeltilmesi için umutlu olduklarını belirtti. Yargı sürecinin devam ettiğini söyleyen Koca, pişmanlık duyup duymadığı sorusuna ise, henüz bir değerlendirme yapmadığını ifade etti. Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç, Koca'yı toplantıdan ayrılırken uğurladı.

MKE Ankaragücü Kulübü’nün eski Başkanı Faruk Koca, Kulüpler Birliği Vakfı toplantısına katıldı ve Trendyol Süper Lig takımlarının başkanları ve yöneticilerine veda etti. Faruk Koca, toplantının yapıldığı Kulüpler Birliği Vakfı’nın Maslak’taki binasında gerçekleşen toplantıya katıldı. Toplantının ilk bölümünde konuşan Koca, Süper Lig takımlarının başkanları ve yöneticilerine veda ettikten sonra toplantıdan ayrıldı.

Toplantıdan ayrılırken basın mensuplarına konuşan Faruk Koca, “Vedalaşmak için buradayım. 1,5 yıl birlikte çalıştık ve vedalaşmak, helalleşmek istedim. Beraber önemli işler başardık. Bugün burada olmamı istediler ve bu sebeple geldim. Durumu anlattım ve dikkate aldılar. Futbolun geleceği ve marka değeri için bu olayın düzelme fırsatı olacağını umuyoruz” şeklinde konuştu.

Yargı sürecinin devam ettiğini belirten Faruk Koca, pişmanlık duyup duymadığı sorusuna ise, “Hala yargı süreci devam ediyor. Futbolla ve bu olaylarla ilgili bir değerlendirme yapacağım, ancak bugün değil” şeklinde cevap verdi.

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Faruk Koca’ya toplantıdan ayrılırken dışarı çıkarak eşlik etti.

Kayserigücü FK ile 1966 Turanspor Arasında Beraberlik! Maç Sonucu 0-0

Sıradaki haber:

Kayserigücü FK ile 1966 Turanspor Arasında Beraberlik! Maç Sonucu 0-0