h Dolar 34,2958 % 0.02
h Euro 37,0833 % 0.02
h Sterlin 44,5017 % -0.03
h Altın (Gr) 3.024,16 %-0,16
h BIST100 8.945,80 %0,42
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Halay çeken kişi, ardından silahla korkunç olaylar gerçekleştirdi

Halay çeken kişi, ardından silahla korkunç olaylar gerçekleştirdi

Sultanbeyli'de sevdiği kız tarafından reddedilen bir adam, bir düğün salonunda genç kızı öldürdü ve ardından intihara teşebbüs etti. Olayda hayatını kaybeden genç kızın intikamını alma amaçlı gerçekleştirilen saldırı anı yeni görüntülerle ortaya çıktı. Silahlı saldırgan, düğün salonundaki diğer insanlarla birlikte halay çektiği anlarda kameralara yansıdı.

Sultanbeyli’de Evlenme Teklifi Reddedilen Şahıs Düğün Salonunda Cinnet Getirerek Genç Kızı Ve Kendini Vurdu!

Sultanbeyli ilçesinde, bir düğün salonunda yaşanan şok edici bir olayda, sevdiği kız tarafından evlenme teklifi reddedilen bir adam çılgına dönerek genç kızı vurdu ve ardından intihara teşebbüs etti. Silahlı saldırganın daha önce düğün salonunda halay çektiği anlara ait yeni görüntüler ortaya çıktı.

Olay, Sultanbeyli’nin Necip Fazıl Mahallesi, Ziynet Sokak üzerindeki bir düğün salonunda dün akşam saat 22.00 sıralarında gerçekleşti. İddialara göre, Ahmet Taşan isimli adam, Kader İrgören ve ailesiyle bir araya geldiği düğün salonunda daha önce evlenme teklifi yapmış ancak reddedilmişti. Taşan, belinden çıkardığı silahıyla Kader İrgören’e ateş etti ve ardından da silahı kendi başına doğrultarak ateşledi. Ahmet Taşan ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, Kader İrgören ise hastanede hayatını kaybetti.

Yaşanan olaya ait yeni görüntüler de ortaya çıktı. Görüntülerde, silahlı saldırgan Ahmet Taşan’ın düğün salonundaki diğer insanlarla birlikte halay çektiği görülüyor. Bu korkunç olayın ardından, yetkililer başlatılan soruşturmanın detaylarına ilişkin açıklama yapmadılar.

Bu korkunç olayın detaylarıyla beraber, silahlı saldırganın düğün salonunda halay çektiği anların görüntülerinin de ortaya çıkması, toplumda büyük bir şok etkisi yaratmış durumda. Olayın nedenleri ve daha fazla ayrıntı hala araştırılıyor.

Adıyaman Üniversitesi, öğretmenler için düzenlenen panel ile eğitim sorunlarını ele aldı

Sıradaki haber:

Adıyaman Üniversitesi, öğretmenler için düzenlenen panel ile eğitim sorunlarını ele aldı