h Dolar 34,2906 % 0.16
h Euro 37,0922 % 0.16
h Sterlin 44,6008 % -0.04
h Altın (Gr) 3.028,62 %0,57
h BIST100 8.908,47 %0,40
a

Görkemli kafede buluştular

Düzce Belediyesi, görme engelli vatandaşlar için Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında bir buluşma düzenledi. Başkan Yardımcısı Oya Kocaman'ın da katıldığı etkinlikte, Düzce'de yaşayan görme engelliler ve aileleri bir araya geldi. Görme engellilere yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme yapılan etkinlikte, katılımcılara hediyeler verildi ve fotoğraf çektirildi. Buluşma, Başkan Yardımcısı Kocaman'ın teşekkür konuşmasıyla sona erdi.

Düzce Belediyesi, görme engelli bireyler için özel bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. 7-14 Ocak tarihleri arasındaki Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası kapsamında düzenlenen etkinliğe Düzce Belediyesi Başkan Yardımcısı Oya Kocaman da katıldı.

Düzce Belediyesi, Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası’nda farkındalık yaratmak amacıyla önemli bir etkinlik düzenledi. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Düzce’de yaşayan görme engelli bireyler ve aileleri için Kusursuz Kafe’de bir yemek organizasyonu gerçekleştirdi. Her yaş grubundan Düzceli vatandaşların sosyal yaşama katılımını teşvik etme hedefiyle yapılan bu etkinliğe Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Oya Kocaman da katıldı. Görme engelli vatandaşlar ve aileleri, güzel bir zaman geçirmek için bir araya geldi. Konuklara, görme engellilerin hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla yapılan çalışmalar ve Düzce Belediyesi’nin hizmetleri hakkında bilgilendirme yapıldı. Ayrıca, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan hediyeler dağıtıldı ve katılımcılar günün anısına fotoğraf çektirdi. Başkan Yardımcısı Kocaman, davete katılan tüm konuklara teşekkür etti ve buluşma sona erdi.

İzmir’de tarihi bir kara para aklama operasyonunda 1 milyar doların üzerinde vurgun ortaya çıktı.

Sıradaki haber:

İzmir’de tarihi bir kara para aklama operasyonunda 1 milyar doların üzerinde vurgun ortaya çıktı.