h Dolar 34,2906 % 0.16
h Euro 37,0922 % 0.16
h Sterlin 44,6008 % -0.04
h Altın (Gr) 3.028,62 %0,57
h BIST100 8.908,47 %0,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Manisa’da eski eşiyle tartışan bir kadın, adamı öldürdü

Manisa’da eski eşiyle tartışan bir kadın, adamı öldürdü

Manisa'nın Salihli ilçesinde boşandığı karısı tarafından av tüfeğiyle vurulan İrfan Çimen, hastanede hayatını kaybetti. Eski eşi Ayşe Yalım ile telefon tartışması yaşayan Çimen, evdeki tartışmada av tüfeği ile vuruldu. Olay sonrası gözaltına alınan Yalım'ın ifadesinde, eski eşini korkutmak için ateş ettiğini söylediği belirtildi. Çimen ve Yalım'ın 2 çocukları olduğu öğrenildi.

Salihli’de Boşandığı Karısı Tarafından Vurulan Adam Hayatını Kaybetti

Manisa’nın Salihli ilçesinde, boşandığı karısı tarafından av tüfeğiyle vurulan bir kişi hastanede hayatını kaybetti.

Olay, Seyrantepe Mahallesi Fatih Caddesi’ndeki bir evin önünde meydana geldi. İddiaya göre, yaklaşık 7 yıl önce boşanan İrfan Çimen (66) ile Ayşe Yalım (62) telefonla tartıştı. Tartışma sonrasında İrfan Çimen’in evine gelen eski eşiyle tartışma devam etti. Tartışmanın büyümesi üzerine Ayşe Yalım, evde bulunan av tüfeğiyle eski eşine ateş etti. İrfan Çimen kalçasından ağır yaralandı ve hemen Salihli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen İrfan Çimen yaşamını yitirdi.

Olayın ardından gözaltına alınan Ayşe Yalım’ın emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Yalım’ın ilk ifadesinde, evli oldukları dönemde İrfan Çimen’in kendisini aldattığını ve bu konunun konuşulmasıyla çıkan tartışmada eski eşini korkutmak amacıyla ateş ettiğini söylediği iddia edildi.

Öte yandan İrfan Çimen ve Ayşe Yalım’ın 2 çocukları olduğu belirtildi.

Görkemli kafede buluştular

Sıradaki haber:

Görkemli kafede buluştular