h Dolar 34,2689 % 0.02
h Euro 36,9975 % 0.02
h Sterlin 44,4799 % -0.02
h Altın (Gr) 3.028,43 %0,03
h BIST100 8.842,42 %0,04
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Çanakkale Valiliği tarafından yapılan sağanak yağış uyarısı, dikkatleri üzerine çekiyor.

Çanakkale Valiliği tarafından yapılan sağanak yağış uyarısı, dikkatleri üzerine çekiyor.

Çanakkale'de akşam saatlerinden itibaren kuvvetli yağışlar beklendiği bildirildi. Yaşanabilecek sel, su baskını, yıldırım, ulaşım aksamaları gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların tedbirli olmaları istendi. Valilik tarafından yapılan açıklamada, kamu kurumlarının gerekli önlemleri aldığı belirtilirken, vatandaşların can ve mal güvenliği açısından dikkatli olmaları önemle vurgulandı.

Çanakkale’de akşam saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklentisi var. Çanakkale Valiliği tarafından yapılan açıklamada, vatandaşların olumsuzluklara karşı tedbirli ve dikkatli olmaları istendi.

Çanakkale Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Son değerlendirmelere göre, bu akşam saatlerinden itibaren batı kesimlerde başlayacak olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, Çanakkale’nin güneyinde kuvvetli (21-50 kg/m2) olması bekleniyor. Bu nedenle sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmanız gerekmektedir. Kamu kurum ve kuruluşları tarafından gerekli önlemler alınırken, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği açısından dikkatli olmaları önemle rica edilmektedir.” ifadelerine yer verildi.

Başkan Kaya: “İncirliova kimsenin köpek bırakma alanı değil”

Sıradaki haber:

Başkan Kaya: “İncirliova kimsenin köpek bırakma alanı değil”