h Dolar 34,2875 % 0.15
h Euro 37,2211 % 0.15
h Sterlin 44,6441 % 0.25
h Altın (Gr) 3.010,56 %-0,03
h BIST100 8.822,28 %-0,57
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Gaziosmanpaşa’da işyerine gerçekleştirilen silahlı saldırı kameraya yansıdı, 2 kişi yaralandı.

Gaziosmanpaşa’da işyerine gerçekleştirilen silahlı saldırı kameraya yansıdı, 2 kişi yaralandı.

İstanbul Gaziosmanpaşa'da bir iş yerine silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda 2 kişi yaralandı. Olay güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Saldırganlar olay yerinden hızla kaçarak izlerini kaybettirdi. Polis, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. Yaralılar ise hastaneye kaldırıldı. İncelemelerde çok sayıda boş kovan bulundu ve bazı mermiler iş yerine isabet etti. Görgü tanığı esnaf, saldırganların ani bir şekilde ortaya çıktığını ve kurşun sıktıktan sonra kaçtıklarını ifade etti. Olayın güvenlik kameralarına da yansıdığı belirtildi.

Gaziosmanpaşa’da iş yerine yapılan silahlı saldırıda 2 kişi yaralandı. Güvenlik kameraları tarafından kaydedilen saldırı anı ortaya çıktı.

Olay, gecenin 01.30 sularında Karayolları Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Murat B. ve akrabası A.S, çiğköfteci dükkanını kapatmak üzere çevreyi toplamaya başladı. Bu sırada iş yerine doğru koşan 2 şahıs, eşyaları toplayan kişilere ateş açtı. Saldırganlar, hızla kaçarak uzaklaşırken saldırıda hedef olan 2 kişi yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralılar ambulansla hastaneye götürüldü. Yaralıların durumunun iyi olduğu belirtildi.

İnceleme sonucunda olay yerinde 9 boş kovan bulundu ve bazı mermilerin iş yerine isabet ettiği tespit edildi. Kaçan saldırganların yakalanması için çalışmalar başlatıldı. Olayı gören bir esnaf, “Gece kimliği belirsiz 2 kişi gelip dükkana ateş açtı. Ne olduğunu anlamadık. Ailenin hiçbir sorunu yok. Tam kapanma sırasında 2 kişi gelip ateş etti ve kaçtı” dedi.

Saldırı anı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi

Olay anı çevrede bulunan güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, cerrahi maske takan 2 kişinin iş yerine doğru koştuğu, ardından ateş açarak olay yerinden kaçtıkları görülüyor.

3 çocuk annesinin 17 bıçak darbesiyle hayatını kaybetmesinin ardından, gözyaşları arasında cenazesi alındı

Sıradaki haber:

3 çocuk annesinin 17 bıçak darbesiyle hayatını kaybetmesinin ardından, gözyaşları arasında cenazesi alındı