h Dolar 34,2335 % 0
h Euro 37,0987 % 0
h Sterlin 44,5333 % -0.52
h Altın (Gr) 2.994,22 %-0,03
h BIST100 8.654,39 %-1,58
a
  • Vakit
  • Son Dakika
  • Beşiktaş: “Futbolcumuz Vincent Aboubakar’ın takas edileceği yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Vincent Aboubakar kulübümüzün oyuncusu olup, şu anda Kamerun Milli Takımı kampındadır. Tedavisi devam etmekte olan Aboubakar’ın bir an önce sağlığına kavuşup takımıyla birlikte olmasını diliyoruz.”

Beşiktaş: “Futbolcumuz Vincent Aboubakar’ın takas edileceği yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Vincent Aboubakar kulübümüzün oyuncusu olup, şu anda Kamerun Milli Takımı kampındadır. Tedavisi devam etmekte olan Aboubakar’ın bir an önce sağlığına kavuşup takımıyla birlikte olmasını diliyoruz.”

Beşiktaş futbol takımı, Vincent Aboubakar ile ilgili takas haberlerinin yanıltıcı olduğunu açıkladı. Aboubakar, Kamerun Milli Takımı kampında tedavi görmekte olup Beşiktaş'ın oyuncusudur. Kulüp, Aboubakar'ın en kısa sürede sağlığına kavuşmasını ve takımla birlikte olmasını diliyor.

Beşiktaş Kulübü, Vincent Aboubakar’ın takas edileceğine dair çıkan haberlerin gerçek dışı olduğunu açıkladı. Aboubakar, Beşiktaş’ın futbolcusu olup şu anda Kamerun Milli Takımı kampında bulunmaktadır. Devam eden tedavisiyle ilgilenilen Aboubakar’ın en kısa sürede sağlığına kavuşarak takımıyla birlikte olması temenni edilmektedir.

Honduraslı Orta Saha Oyuncusu Bryan Acosta, Gaziantep FK Takımında Yer Alacak!

Sıradaki haber:

Honduraslı Orta Saha Oyuncusu Bryan Acosta, Gaziantep FK Takımında Yer Alacak!