h Dolar 34,2382 % -0.13
h Euro 37,1756 % -0.13
h Sterlin 44,5349 % 0.46
h Altın (Gr) 3.010,89 %0,62
h BIST100 8.872,85 %1,81
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Isparta’da çatıdan düşen bir kişi acı bir şekilde hayatını kaybetti

Isparta’da çatıdan düşen bir kişi acı bir şekilde hayatını kaybetti

Isparta'da 3 katlı bir binanın çatısına tamir için çıkan Rıdvan Kurtete, ayağı kayarak yere düştü ve ağır yaralandı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Genç adam Isparta Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı, ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Isparta’da Tamir İçin Çıktığı Binanın Çatısında Hayatını Kaybetti

Isparta’nın Gülistan Mahallesi, 2825 Sokak’ta bulunan üç katlı bir binada bugün sabah saatlerinde üzücü bir olay meydana geldi. İddialara göre, tamir işleri için çatıya çıkan Rıdvan Kurtete (36), tamir yaparken ayağının kayması sonucu yere düştü. Olayın bildirilmesi üzerine sağlık ve polis ekipleri bölgeye sevk edildi. Genç adam ağır şekilde yaralandığı için sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Isparta Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.

Öte yandan, Kurtete’nin hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği bilinmektedir. İsparta’da meydana gelen bu üzücü olay, çevrede büyük bir üzüntü ve şok etkisi yaratmıştır. Yakınları ve dostları tarafından sevilen bir kişi olan Kurtete’nin ani ölümü, tüm İsparta halkının yüreklerini dağlamıştır.

Bu talihsiz kazanın detaylarına ilişkin soruşturma sürüyor. Özellikle tamirat işlerinde güvenlik önlemlerinin alınmasının ne kadar önemli olduğu bir kez daha hatırlatılmıştır. İnşaat ve tamirat alanlarında çalışan kişilerin her zaman dikkatli ve güvenlik tedbirlerini göz ardı etmeden çalışmaları gerekmektedir.

Didim’e kaçan cinayet zanlısı polis tarafından yakalandı

Sıradaki haber:

Didim’e kaçan cinayet zanlısı polis tarafından yakalandı