h Dolar 34,1133 % 0.28
h Euro 38,0927 % 0.28
h Sterlin 45,3650 % 0.13
h Altın (Gr) 2.865,06 %1,28
h BIST100 9.937,19 %-0,39
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Nilüfer ilçesinde tarım alanlarındaki kaçakla mücadele devam ediyor

Nilüfer ilçesinde tarım alanlarındaki kaçakla mücadele devam ediyor

Nilüfer Belediyesi, tarım alanları üzerine imara aykırı olarak yapılan kaçak fabrikaları yıkarak kullanılamaz hale getirdi. Tahtalı Mahallesi'nde bulunan 3 kaçak fabrika ekipler tarafından yerle bir edildi. Yıkımlar, belediye ekipleri tarafından titizlikle gerçekleştirildi ve herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Nilüfer Belediyesi, kaçak yapılarla mücadelesine kararlılıkla devam ediyor.

Nilüfer Belediyesi, tarım alanlarının zarar görmesine izin vermemek için Tahtalı Mahallesi’nde bulunan 3 kaçak fabrikayı yıkmaya devam ediyor.

Kaçak yapılarla mücadelede kararlı olan Nilüfer Belediyesi, bu sefer Tahtalı Mahallesi’nde kaçak yapıları yok etti. Nilüfer Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, tarım alanlarına yapılan imara aykırı iş yerlerini uyarılara rağmen faaliyette bulunmaya devam ettiği için yıkmak amacıyla sabah saatlerinde çalışmalarına başladı. Yıkımlar, geniş güvenlik önlemleri altında gerçekleştirildi.

İlk yıkımda, 800 metrekarelik bir alan üzerine inşa edilen kaçak fabrika tamamen yıkıldı. Ekipler daha sonra, biri bin 500 metrekarelik diğeri ise 800 metrekarelik iki ayrı iş yerini daha yıktı. Yıkımlar sırasında herhangi bir olumsuz olay yaşanmadı.

Esenler Belediyesi’nin düzenlediği 4. Öykü Günleri’nin ‘Onur Konuğu’ olarak Selim İleri seçildi.

Sıradaki haber:

Esenler Belediyesi’nin düzenlediği 4. Öykü Günleri’nin ‘Onur Konuğu’ olarak Selim İleri seçildi.