h Dolar 34,2758 % 0.13
h Euro 37,2860 % 0.13
h Sterlin 44,7713 % 0.05
h Altın (Gr) 3.009,50 %0,48
h BIST100 8.793,61 %-2,32
a
  • Vakit
  • Spor
  • Birçok şehrin hayali olan Ali Hikmet Paşa Kompleksi

Birçok şehrin hayali olan Ali Hikmet Paşa Kompleksi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden düzenlenen Ali Hikmet Paşa Spor Kompleksi, birçok gencin, sporcunun ve şehrin ilgisini çekiyor. 5 futbol sahası, 5 tenis kortu, 2 basketbol sahası, güreş antrenman sahası gibi birçok spor tesisi bulunan kompleks, herkes tarafından övgüyle karşılanıyor. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın vizyonu ve iradesi sayesinde modern bir spor kompleksi haline gelen Ali Hikmet Paşa Tesisleri, diğer tesislerden tamamen farklı bir deneyim sunuyor. Sporcular, taraftarlar ve antrenörler tarafından takdir edilen kompleks, Balıkesir'e değer katıyor ve gençlerin spora teşvik edilmesine önemli bir katkı sağlıyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Ali Hikmet Paşa Spor Kompleksi’nin yeniden düzenlenmesi ve faaliyete geçmesiyle birlikte büyük bir ilgi görmeye başladı. Bu modern spor kompleksi, gençlerden yaşlılara kadar her yaştan sporcu ve taraftarın hayallerini süslüyor. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın vizyonu ve kararlılığıyla, farklı spor branşlarına hitap eden bir kompleks haline gelen Ali Hikmet Paşa Tesisleri, her gün yüzlerce sporcuyu ağırlıyor. Futbol sahaları, tenis kortları, basketbol sahaları ve güreş antrenman sahası gibi birçok spor alanını içeren kompleks, Türkiye’nin diğer şehirlerindeki tesislerle kıyaslandığında göz kamaştırıcı bir fark oluşturuyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin bu girişimi, sporcular, taraftarlar ve antrenörler tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanıyor. Atköy Spor Kulübü’nün başarılı kalecisi Faruk Bayırlı, tesisin futbol oynanabilir ve hijyenik bir duruma getirildiğini belirtiyor. Balıkesirspor’un U14 takımında forma giyen Murat Yılmaz ise diğer tesislerle kıyaslandığında Ali Hikmet Paşa Spor Kompleksi’nin çok daha üstün olduğunu vurgulayarak, sporcuların bu tesislerde yetişmesinin kaçınılmaz olduğunu ifade ediyor. Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz yüzme kurslarından faydalanan kızının da bu tesisleri kullanmasından dolayı memnuniyetini dile getiren Yılmaz, her vatandaşın bu imkandan yararlanması gerektiğini belirtiyor.

Balıkesirli esnaf Tolga Altay, tesisin eski halini de bildiği için, yapılan çalışmaların ardından harika bir kompleksin ortaya çıktığını söylüyor. Oğullarının da kompleksi çok beğendiğini belirten Altay, Başkan Yücel Yılmaz’a Balıkesir’e böyle bir tesis kazandırdığı için teşekkür ediyor. Bursa İnegöl’den gelen futbolcu velisi Bülent Levent, tesisin ikinci kez ziyaret ettiğini ve mescit, çay-kahve ve restoran gibi hizmetlerin varlığından memnun kaldığını ifade ediyor. Araç parkı alanlarının da iyi organize edildiğini belirten Levent, diğer sahalara kıyasla Ali Hikmet Paşa Spor Kompleksi’nin özelliklerinin çok daha fazla olduğunu dile getiriyor. Bozüyük’ten gelen beden eğitimi öğretmeni Osman Nuri Tetik ise gençler için her şeyin bir araya getirildiği ve kötü alışkanlıklardan uzak tutan bir tesisin Balıkesir’e kazandırıldığını ifade ediyor. Bırakın çay içmeyi, oturmaya dahi yer bulamadıkları birçok yerin aksine, Ali Hikmet Paşa Spor Kompleksi’nin çok iyi düşünülerek ve mükemmel bir şekilde yapıldığını belirtiyor.

Heyecan Dolu Alp Disiplini Elemeleri Göz Kamaştırdı!

Sıradaki haber:

Heyecan Dolu Alp Disiplini Elemeleri Göz Kamaştırdı!