h Dolar 34,1096 % 0.26
h Euro 38,1249 % 0.26
h Sterlin 45,4568 % 0.32
h Altın (Gr) 2.875,99 %1,66
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye başkan adayı Ayaydın, ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye başkan adayı Ayaydın, ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, Muğla’da bazı önemli isimleri ziyaret etti. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar'ı ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu. Ayaydın, bu ziyaretlerde hizmet odaklı bir yaklaşım sergilediğini belirterek, Muğla'nın sorunlarını çözmek ve marka şehir olmasını sağlamak için kararlı olduğunu ifade etti. Ayrıca, gençlerin önemine vurgu yaparak üniversite rektörüyle de bir araya gelerek gençlerin sorunlarını dinledi ve hafif raylı sistem vaadinde bulundu.

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, Muğla’nın Menteşe ilçesinde AK Parti ve MHP İl Başkanları ile görüşmesinin ardından, Muğla Valisi İdris Akbıyık, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar’ı ziyaret etti.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ün sosyal medya hesabından paylaştığı ziyaret sonrası, Aydın Ayaydın, “Buraya siyaset yapmak için değil, hizmet etmek için geliyoruz. Herkesle hoşgörü çerçevesinde görüşmeye ve fikir alışverişine açığız. Parti ayrımı yapmaksızın herkesle bir araya gelmenin doğru olduğuna inanıyorum. Muğla’nın sevgili Başkanı Osman Gürün’ü makamında ziyaret ettik ve sohbet ettik. Muğla’nın sorunlarını onun ağzından dinleme fırsatı bulduk. Bu görevi kabul etmem, biriken sorunları çözmek için kararlı olduğumu gösteriyor. Çok çalışarak Muğla’yı hak ettiği marka şehir konumuna taşıyacağım” diye açıklama yaptı.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar’ı ziyaretine ilişkin ise Ayaydın, “Gençler bizim için çok önemlidir. Bu çerçevede Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar’a nezaket ziyaretinde bulundum. Üniversitenin ihtiyaçlarını ve öğrencilerin sorunlarını dinledim. Muğla’da okuyan gençlere hafif raylı sistem sözü verdim. Daha fazlası da olacak, endişe etmelerine gerek yok” şeklinde konuştu.

AK Parti, 18 Ocak’ta “Aday Tanıtım” toplantısı düzenleyecek.

Sıradaki haber:

AK Parti, 18 Ocak’ta “Aday Tanıtım” toplantısı düzenleyecek.