h Dolar 34,2614 % 0
h Euro 37,0313 % 0
h Sterlin 44,5695 % 0.11
h Altın (Gr) 3.014,56 %-0,42
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Elazığ’da iki uyuşturucu satıcısı tutuklandı

Elazığ’da iki uyuşturucu satıcısı tutuklandı

Elazığ’da yapılan bir operasyonda, konteyner yüklü bir tırda zulalanmış 146 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi. İki şüpheli tutuklanırken, biri serbest bırakıldı. Uyuşturucu maddeler zemindeki zift ve boya ile streçlenmiş konteynerin içinde bulundu. Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı ve Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleştirilen operasyonda, uyuşturucu madde sevkiyatında kullanılan araç ve konteynerler de el konuldu.

Elazığ’da polis ekipleri, konteyner yüklü bir tırda yapılan aramada, konteynerin tabanına zift ve boya ile gizlenmiş 146 kilogram uyuşturucu madde ele geçirdi. Operasyon sonucunda gözaltına alınan 3 şüpheliden 2’si tutuklandı.
Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen uyuşturucuyla mücadele çalışmaları sürdürülüyor. Diyarbakır’dan Elazığ’a gitmekte olan ve birbiriyle bağlantılı olduğu tespit edilen bir araç ve konteyner yüklü tır polis tarafından durdurularak arama yapıldı. Yapılan aramada, tırın dorsesinde bulunan 5 adet konteynerin taban kısmı zift ve boya ile kaplanmış şekilde zulalanmış halde 146 parça halinde toplamda 143.3 kilogram skunk ve 2.85 kilogram toz esrar ele geçirildi. Uyuşturucu madde sevkiyatında kullanılan araç, tır ve konteynerler el konularak otoparka çekildi. Operasyonda gözaltına alınan 3 kişi “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçlamasıyla adli makamlara sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden 2’si tutuklanarak cezaevine gönderildi, 1’i ise serbest bırakıldı.

Sakarya’da bir atölyede çıkan yangın, mahalle sakinlerini sokağa dökmüş durumda

Sıradaki haber:

Sakarya’da bir atölyede çıkan yangın, mahalle sakinlerini sokağa dökmüş durumda