h Dolar 34,2421 % 0.35
h Euro 37,2076 % 0.35
h Sterlin 44,6261 % 0.47
h Altın (Gr) 2.989,84 %1,21
h BIST100 8.793,61 %-2,32
a

İnebolu ilçesinde Karlı ve buzlu rampa kabusu!

Kastamonu’nun güzel ilçesi İnebolu, kar ve buzlanma sorunuyla mücadele eden sürücüler için gerçek bir kabus haline geldi. Özellikle Korupınar köyü grup yolunda araçlar, buzlu rampayı çıkamayarak mahsur kaldılar. İlk başta, bazı sürücüler yolcuları bagaj bölümünde oturtarak çıkma çabası gösterdiler. Ancak, bu önlem de yetersiz kalınca, araçlar traktör yardımıyla çekilmeye başlandı.

Bununla birlikte, gün içerisinde grup yolunda kar ve soğuk hava nedeniyle buzlanma kaynaklı 4 ayrı trafik kazası meydana geldi. Kazalar sonucunda araçlarda hasar meydana gelirken, şükür ki yaralanan olmadı.

Vatandaşlar ise karşılaşılan buzlanma sorununun önüne geçilmesi için yolların kumlama işlemine tabi tutulmasını istediler. Durumu yetkililere ileten vatandaşlar, bu tür olayların sık sık yaşandığını ve tedbir alınması gerektiğini vurguladılar. İnebolu ilçesinde yaşanan bu sorunun önlenmesi için yerel yönetimden ve ilgili bakanlıklardan destek bekleniyor.

Kastamonu İnebolu’da kar ve buzlanma nedeniyle yaşanan bu sıkıntılı durum, sürücülerin dikkatli olmalarını ve güvenlik önlemlerini ihmal etmemelerini bir kez daha ortaya koymuştur. Kar ve buz gibi doğal olaylara karşı herkesin dikkatli ve tedbirli olması büyük önem taşıyor.

İzlanda’daki lav akıntısı kasabaya kadar ilerlerken, havadan kaydedilen görüntüler şaşırtıcı!

Sıradaki haber:

İzlanda’daki lav akıntısı kasabaya kadar ilerlerken, havadan kaydedilen görüntüler şaşırtıcı!