h Dolar 34,2964 % 0.1
h Euro 37,0291 % 0.1
h Sterlin 44,4490 % -0.1
h Altın (Gr) 2.995,06 %-1,07
h BIST100 8.718,87 %-1,35
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kayınpeder-damat kavgası sonucunda kayınpeder hayatını kaybetti, damat gözaltına alındı

Kayınpeder-damat kavgası sonucunda kayınpeder hayatını kaybetti, damat gözaltına alındı

Konya'da çıkan silahlı kavgada kayınpeder öldü, damadın akrabası yaralandı. Kavganın sebebi ise damadın kayınpederinin evine dini nikahlı eşiyle konuşmak için gitmesiydi. Gürkan G., kavganın çıkmasıyla ilgili ifade verdi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Konya’da Kayınpeder ve Damat Arasında Silahlı Kavga: Kayınpeder Hayatını Kaybetti

Konya’nın Meram ilçesinde, kayınpeder ile damat arasında çıkan silahlı kavgada kayınpeder hayatını kaybederken, damadın akrabası yaralandı. Olay sonrasında damat ve başka bir şüpheli gözaltına alındı.

Olay, Hacı Fettah Mahallesi Tahtatepen Sokak’taki bir evde saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Rıza Renkliışık adlı kişiyle kızı ayrılık aşamasında olan damat Gürkan G. ve diğer kişiler arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve kayınpeder ile damadın akrabası yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırıldı, ancak kayınpeder Rıza Renkliışık yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaparak detayları belirledi. İlk soruşturma sonucunda damat Gürkan G. ve Sadık A. adlı başka bir şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan Gürkan G.’nin ifadesinde, dini nikahlı eşiyle konuşmak için kayınpederinin evine gittiğini ve burada çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle olayın yaşandığını söylediği belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kozanlılar, Şehitler İçin Sokaklara Akın Etti

Sıradaki haber:

Kozanlılar, Şehitler İçin Sokaklara Akın Etti