h Dolar 34,0125 % -0.17
h Euro 38,0469 % -0.17
h Sterlin 45,3308 % 0.63
h Altın (Gr) 2.833,57 %1,11
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Bıyıklı Mahallesi’ne Futbol Sahası Müjdesi: Yeni Bir Spor Alanı Yapılacak

Bıyıklı Mahallesi’ne Futbol Sahası Müjdesi: Yeni Bir Spor Alanı Yapılacak

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Bıyıklı Mahallesi'ne yeni bir spor kompleksi kazandırmak için Sentetik Futbol Sahası Yenileme Projesi'ni hayata geçiriyor. Proje, 250 kişilik portatif tribün ve modern soyunma odalarıyla donatılmış bir futbol sahası sunarak hem sporu teşvik edecek hem de mahallenin sosyal yaşamına değer katacak. Belediye Başkanı Kaplan, Koçarlı'ya yönelik yatırımların devam ettiğini ve halkın hizmetine sunmayı planladıkları spor kompleksi ile ilçeyi daha da geliştireceklerini belirtti.

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, spor alanında yaptığı yatırımlara bir yenisini daha ekliyor. Bıyıklı Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan Sentetik Futbol Sahası Yenileme Projesi ile mahalle sakinleri, 250 kişilik portatif tribün ve modern soyunma odalarıyla donatılmış bir futbol sahasına sahip olacak. Bu proje sadece sporu teşvik etmekle kalmayacak, aynı zamanda mahallenin sosyal yapısına da katkı sağlayarak değerini artıracak.

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Koçarlı’yı marka bir kent haline getirmek için hayata geçirdiği vizyonel yatırımlar, projeler ve tesislerle ilerlemeye devam ediyor. Şimdi ise Bıyıklı Mahallesi’nde spor kompleksini vatandaşların hizmetine sunma hazırlığında. Koçarlı halkını geleceğe taşıyan hizmetler ve yatırımlarla gurur duyduklarını belirten Başkan Kaplan, “Tüm ilçe genelinde olduğu gibi Bıyıklı Mahallemizde de yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor. Spor yatırımlarımız kapsamında Bıyıklı Mahallesi’nde Sentetik Futbol Sahası Yenileme ihalesini gerçekleştiriyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile belediyemizin iş birliğiyle gerçekleştirilecek olan Bıyıklı spor kompleksi projemizde 250 kişilik portatif tribün, modern soyunma odaları, sentetik futbol sahası ve çevre düzenlemesi bulunacak. Bu projemizle Bıyıklı Mahallemize değer katacağız, hayırlı olsun” dedi.

Başkan Kaplan ayrıca Bıyıklı spor kompleksini önümüzdeki aylarda halkın hizmetine sunmayı planladıklarını belirtti. Koçarlı’nın büyüdüğüne, geliştiğine, yenilendiğine ve geleceğe emin adımlarla ilerlediğine dikkat çeken Başkan Kaplan, Koçarlı halkının mutlu bir yaşam sürdüğü bir ilçe oluşturma hedefi doğrultusunda gece gündüz çalıştıklarını ifade etti. İlçenin marka bir kent haline gelmesi için büyük projeleri hayata geçirdiklerini ve bu konuda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, Aydın Milletvekilleri Seda Sarıbaş ve Ömer Özmen’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Sinop’ta fırtına sonrasında balık tezgahları istavrit ve mezgille tıka basa dolu

Sıradaki haber:

Sinop’ta fırtına sonrasında balık tezgahları istavrit ve mezgille tıka basa dolu