h Dolar 34,2540 % 0.39
h Euro 37,2001 % 0.39
h Sterlin 44,7352 % 0.72
h Altın (Gr) 2.988,24 %1,16
h BIST100 8.942,90 %-0,66
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Kuşadası Belediyesi’nin yol çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Kuşadası Belediyesi’nin yol çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Kuşadası Belediyesi, Hacıfeyzullah Mahallesi'nde yol yapım çalışmalarına devam ediyor. Botanikçi Ali Sokağı'na kilit parke taşı döşeme çalışmaları kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri görev alıyor. Kuşadası Belediyesi son 5 yılda kent genelinde 1 milyon 525 bin metrekare yeni yol kazandırdı. Hacıfeyzullah Mahallesi'nde bulunan diğer sokakların yenilenmesinin ardından Botanikçi Ali Sokağı'na da bin metrekare yeni yol kazandırılacak. Bu çalışmalarla birlikte Kuşadası'nın alt ve üst yapı yenileme projeleri hızla devam ediyor.

Kuşadası Belediyesi, şehir genelinde yol yapım çalışmalarına devam ediyor. Hacıfeyzullah Mahallesi’nde daha önce 5 bin 600 metrekare yeni yol kazandırılan bölgede, şimdi de Botanikçi Ali Sokağı’na kilit parke taşı döşeme çalışmaları başladı.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in göreve gelmesiyle birlikte başlatılan alt ve üst yapı yenileme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Son beş yılda şehirde 1 milyon 525 bin metrekarenin üzerinde yeni yol kazandıran belediye, Hacıfeyzullah Mahallesi’ndeki Basın, Sabahattin Ali, Camcı Haşim ve 4022. sokakları yeniledikten sonra şimdi de Botanikçi Ali Sokağı’na kilit parke taşı döşeme işlemine başladı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kısa sürede tamamlanması planlanan bu çalışma ile bölgeye bin metrekare daha yeni yol kazandırılacak. Kuşadası Belediyesi, geçtiğimiz Aralık ayında da Hacıfeyzullah Mahallesi’ne 1 milyon 800 bin liralık bir yatırımla 5 bin 600 metrekare yeni yol yapmıştı.

Sokaktaki dostlarımız için unutulmaz bir adım: Mahallelere kulübeler inşa edildi

Sıradaki haber:

Sokaktaki dostlarımız için unutulmaz bir adım: Mahallelere kulübeler inşa edildi