h Dolar 34,4676 % 0.32
h Euro 37,2859 % 0.32
h Sterlin 44,9401 % 0.71
h Altın (Gr) 2.997,87 %1,49
h BIST100 8.793,61 %-2,32
a
  • Vakit
  • Spor
  • Trendyol 1. Lig: Altay, Şanlıurfaspor’u 1-0 mağlup etti

Trendyol 1. Lig: Altay, Şanlıurfaspor’u 1-0 mağlup etti

Altay, 1. Lig'in 18. haftasında Şanlıurfaspor'u 1-0 mağlup etti. Eren Erdoğan'ın attığı golle galip gelen Altay, üç puanı hanesine yazdırdı. Maçta başka gol olmadı ve Altay, sahadan galibiyetle ayrıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu’na bağlı olan Trendyol 1. Lig’in 18. haftasında Altay, ev sahibi olarak ağırladığı Şanlıurfaspor’u 1-0 mağlup etti.

Maçta yaşanan dakikalar şu şekilde gelişti:

– 5. dakikada Zeki’nin sağ kanattan yaptığı ortaya savunma oyuncularının müdahalesiyle seken topu, Mehmet Gündüz arka direkte gelişine kaleye gönderdi ancak top üstten dışarı çıktı.
– 23. dakikada Tolga’nın sağ çaprazdan kullandığı serbest vuruşta, kafalardan seken topu İbrahim arka direkte gelişine kaleye gönderdi ancak top yan ağlarda kaldı.
– 34. dakikada Tolga’nın sağ kanattan yaptığı ortaya Mehmet Gündüz kafa vuruşunu yaptı ancak top kalecide kaldı.
– 65. dakikada Deniz’in pasıyla buluşan Eren Erdoğan, ceza sahası dışından şutunu çekti ve top sağ alt köşeye yönelerek filelerle buluştu. Altay 1-0 öne geçti.
– 73. dakikada Barış’ın sol kanattan yaptığı ortaya Paixao arka direkte kafa vuruşunu yaptı ancak kaleci Ozan son anda uzanarak topu kornere çeldi.

Maçın hakemleri Oğuzhan Uğurlu, Erkan Akbulut ve Kemal Mavi olarak belirlendi.

Altay’ın ilk 11’i ise şu şekilde oluştu: Ozan Evrim Özenç, Sefa Özdemir, İbrahim Öztürk, Salih Sarıkaya, Özgür Özkaya, Tolga Ünlü (Arda Gezer dk. 81), Zeki Yıldırım (Efe Sarıkaya dk. 90+3), Ceyhun Gülselam, Mehmet Gündüz, Eren Erdoğan (Onur Efe dk. 81), Deniz Kadah (Murat Uluç dk. 88). Yedek kulübesinde ise Eren Karataş, Kuban Altunbudak, Enes Yetkin, Murat Berkan Demir, Caner Baycan ve Ali Kızılkuyu yer aldı. Teknik direktörleri ise Yusuf Şimşek’ti.

Şanlıurfaspor’un ilk 11’i ise şu şekildeydi: Aydın Bağ, Diogo Coelho, Mehmet Yiğit, Hüsamettin Tut, Semih Karadeniz (Seyit Gazanfer dk. 60), Cumali Bişi (Abdullah Aydın dk. 76), Barış Ekincier (Aldair dk. 76), Guy-Michel Landel, Mert Çapar (Olivier Thill dk. 46), Marco Paixao ve Emanuel Dening. Yedek kulübesinde ise Mehmet Emre Yar, Adem Eren Kabak, Cebrail İrtürk, Ümit Kurt, Enver Cenk Şahin ve Hüseyin Erkan yer aldı. Teknik direktörleri ise İrfan Buz’du.

Tek golü atan isim ise 65. dakikada Eren Erdoğan oldu. Altaylı futbolcu, ceza sahası dışından çektiği şutla topu sağ alt köşeye göndererek takımını öne geçirdi.

Maçta sarı kart gören isimler ise Şanlıurfaspor’dan Semih Karadeniz ve Diogo ile Altay’dan Deniz Kadah, Ceyhun Gülselam ve Ozan Evrim Özenç oldu.

Fenerbahçe, Umut Nayir’in Pendikspor’a kiralık olarak gönderildiğini Türkiye Futbol Federasyonu’na bildirdi

Sıradaki haber:

Fenerbahçe, Umut Nayir’in Pendikspor’a kiralık olarak gönderildiğini Türkiye Futbol Federasyonu’na bildirdi