h Dolar 34,4676 % 0.32
h Euro 37,2859 % 0.32
h Sterlin 44,9401 % 0.71
h Altın (Gr) 2.997,87 %1,49
h BIST100 8.793,61 %-2,32
a
  • Vakit
  • Spor
  • Trendyol Süper Lig’de Galatasaray, Kayserispor’u 2-1 yenerek galip geldi!

Trendyol Süper Lig’de Galatasaray, Kayserispor’u 2-1 yenerek galip geldi!

Galatasaray, Süper Lig'in 20. haftasında evinde Kayserispor'u 2-1 mağlup etti. İkinci yarıda Ndombele'nin kaçırdığı fırsatın ardından Kayserispor'un golüyle beraberlik sağlandı. Ancak Galatasaray, son dakikalarda kazandığı penaltıyı gole çevirerek galibiyete ulaştı. Maçta iki takım da sarı kartlar gördü.

Galatasaray, Süper Lig’in 20. haftasında evinde Kayserispor’u 2-1 yenerek galibiyetle ayrıldı. Maçın ikinci yarısında yaşanan önemli anları sizler için özetledik.

54. dakikada savunmanın hatası sonucu Ndombele’nin pasıyla ceza yayı üzerinde Zaha’nın önünde topla buluştu. Ancak Zaha’nın vuruşu direğin hemen yanından auta gitti.

57. dakikada Torreira’nın geri pasında Boa Morte, ceza sahasına girip sol çaprazdan kaleye şutunu gönderdi ve top ağlarla buluştu. Bu golle skoru eşitledi: 1-1.

63. dakikada Mertens’in serbest vuruşunda kaleci Bilal Bayazıt son anda müdahale ederek topu kornere çıkardı.

82. dakikada Kerem Demirbay’ın ceza sahası dışından kullandığı serbest vuruşta Hasan Ali Kaldırım’ın müdahalesiyle Barış Alper yerde kaldı. Hakem Atilla Karaoğlan, VAR desteğiyle penaltı noktasını gösterdi.

86. dakikada kazanılan penaltıyı Mertens kullandı ve sol köşeye yerden bir vuruşla golünü attı: 2-1.

Maçın hakemleri Atilla Karaoğlan, Cevdet Kömürcüoğlu ve Abdullah Bora Özkara olarak belirlendi.

Galatasaray’ın ilk 11’inde Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Barış Alper Yılmaz, Ndombele, Torreira, Tete, Mertens, Zaha ve Halil Dervişoğlu yer aldı.

Kayserispor’un ilk 11’inde ise Bilal Bayazıt, Gökhan Sazdağı, Attamah, Arif Kocaman, Hasan Ali Kaldırım, Ackah, Boa Morte, Karimi, Mehmet Eray Özbek, Ramazan Civelek ve Bahoken forma giydi.

Galatasaray’ın gollerini Nelsson (26. dakika) ve Mertens (86. dakika penaltıdan), Kayserispor’un golünü ise Boa Morte (57. dakika) attı.

Maçta sarı kart görenler ise Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Mertens, Karimi, Mehmet Eray Özbek, Gökhan Sazdağı, Kayserispor Teknik Direktörü Recep Uçar, Hasan Ali Kaldırım, Arif Kocaman ve Ramazan Civelek oldu.

Trendyol 1. Lig: Altay, Şanlıurfaspor’u 1-0 mağlup etti

Sıradaki haber:

Trendyol 1. Lig: Altay, Şanlıurfaspor’u 1-0 mağlup etti