h Dolar 34,2603 % 0
h Euro 37,0122 % 0
h Sterlin 44,4474 % -0.1
h Altın (Gr) 3.028,05 %0,02
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Dövmeli suçluya sonunda ulaşıldı: İşte yakalandığı anlar!

Dövmeli suçluya sonunda ulaşıldı: İşte yakalandığı anlar!

İzmir'in Konak ilçesinde bir iş yerindeki güvenlik kamerasının gözlerini çalan hırsız, elinde dövme olan bir şahıs tarafından tespit edilerek yakalanmıştır. Şüphelinin daha önce de birçok kez aynı suçu işlediği ortaya çıkmıştır. Polis ekipleri, iş yerindeki kamera görüntülerini inceleyerek şüphelinin kimliğini belirlemiştir. Hırsızlık şüphelisi olan S.D., gözaltına alınmış ve 6 kaydının daha önceden olduğu tespit edilmiştir.

Konak ilçesinde bir iş yerinde meydana gelen hırsızlık olayı, güvenlik kamerası görüntüleri sayesinde çözüldü. İş yerinde bulunan kamera gözlerini çalan hırsız, dövmesi sayesinde tespit edilerek yakalandı. Polis ekipleri tarafından yapılan araştırmalar sonucunda, hırsızlık şüphelisinin daha önce de benzer suçlardan kaydının olduğu ortaya çıktı.


Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 908. Sokak’taki bir iş yerinden gelen hırsızlık ihbarı üzerine harekete geçti. İş yerindeki güvenlik kamerası kayıtlarını titizlikle izleyen ekipler, hırsızlığı gerçekleştiren kişinin elinde dövme bulunan bir şüpheli olduğunu tespit etti. Polis, dövme figüründen hareketle yapmış olduğu araştırmalar sonucunda şüphelinin kimliğini belirledi. Hırsızlık şüphelisi olan S.D., polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan incelemede, S.D.’nin daha önce benzer suçlardan 6 kaydının olduğu ortaya çıktı.

Samsun’daki bir mobilya mağazasının çatısında yangın çıktı.

Sıradaki haber:

Samsun’daki bir mobilya mağazasının çatısında yangın çıktı.