h Dolar 34,2614 % 0
h Euro 37,0313 % 0
h Sterlin 44,5695 % 0.11
h Altın (Gr) 3.014,56 %-0,42
h BIST100 8.838,60 %2,13
a

Alim Işık, şehit ailelerini ziyaret etti

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ve eşi Fatma Işık, şehit ailelerini ziyaret etmeye devam ediyor. Şehit Hasan Yaşar'ın eşi Canan Yaşar ve çocukları Ecrin ile Melek Nur ile şehit Hasan Kahraman'ın eşi Büşra Kahraman ve oğlu Gökalp'i evlerinde ziyaret eden Başkan Işık, şehit ailelerine Türk Bayrağı ve Kur'an-ı Kerim hediye etti. Başkan Işık, Kütahya Belediyesi olarak şehit ailelerine her türlü desteği sağlamaktan onur duyduklarını ve misafirperverlikleri için teşekkürlerini iletti.

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ve eşi Fatma Işık, Kütahya’da yaşayan şehit ailelerine evlerinde yapılan ziyaretlere devam ediyor.
Başkan Işık ve eşi Fatma Işık, öncelikle şehit Hasan Yaşar’ın eşi Canan Yaşar ve çocukları Ecrin ile Melek Nur’u evlerinde ziyaret etti. Daha sonra şehit Hasan Kahraman’ın eşi Büşra Kahraman ve oğlu Gökalp’e misafir olan Başkan Işık, Türk Bayrağı ve Kur’an-ı Kerim hediye ederek şehit ailelerine desteklerini gösterdi.
Kütahya Belediyesi olarak şehit ailelerine her türlü desteği sunmaktan gurur ve mutluluk duyduklarını belirten Başkan Işık, şehitlerin emanetinin kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayarak misafirperverlikleri için teşekkürlerini iletti.

Siirt’te polise bıçakla saldıran kişi gözaltına alındı

Sıradaki haber:

Siirt’te polise bıçakla saldıran kişi gözaltına alındı