h Dolar 34,4676 % 0.32
h Euro 37,2859 % 0.32
h Sterlin 44,9401 % 0.71
h Altın (Gr) 2.997,87 %1,49
h BIST100 8.793,61 %-2,32
a
  • Vakit
  • Spor
  • Amasyaspor, kadrosuna 8 yeni oyuncu kattı

Amasyaspor, kadrosuna 8 yeni oyuncu kattı

TFF 3. Lig 2. Grup takımlarından Amasyaspor FK, devre arasında kadrosuna 8 yeni transfer yaptı. Yeni gelen futbolcuların takıma güç katacağına inanan kulüp Başkanı İbrahim Karaman, ikinci yarıda üst sıralara çıkmayı ve Play-off'lara katılmayı hedeflediklerini belirtti. Amasyaspor'un genel kaptanı Emre Boğa ise transfer sürecinin hala devam ettiğini sözlerine ekledi.

Amasyaspor FK, TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden bir takımdır ve devre arasında kadrosuna 8 yeni transfer yapmıştır. Hacı Ramazan Özkanlı, Muhammed Fatih Kunat, Fatih Çıplak, Berkan Aslan, Burak Temir, Muzaffer Doğan, Sefa Tunç ve Miraç Furkan Türközü, ikinci yarıda Amasyaspor FK için forma giyecek.
Amasyaspor FK Başkanı İbrahim Karaman, yeni transferlerin takıma güç katacağına inandıklarını belirtmiş ve ikinci yarıda üst sıralarda bitirip Play-off’lara katılmayı hedeflediklerini dile getirmiştir. Karaman ayrıca, 17 yıl aradan sonra 3. ligde yer alan kulüplerinin daha fazla desteklenmesi halinde hedeflerine ulaşabileceklerini vurgulamıştır.
Yeni transferlerden Miraç Furkan Türközü ise, ikinci devrede büyük beklentiler olduğunu farkındalıklarının olduğunu ifade ederek, ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söylemiştir.
Amasyaspor Genel Kaptanı Emre Boğa ise, takımlarının hedeflerinin gerisinde kaldığı için kadroda değişiklikler olduğunu ve transfer sürecinin son dakikaya kadar devam ettiğini belirtmiştir.
Toplantının sonunda kulüp yöneticileri, futbolcular ve gazeteciler birlikte fotoğraf çektirmiştir.

Beşiktaş’a Bir Ziyaret: Vincenzo Montella Türkiye’ye Geliyor

Sıradaki haber:

Beşiktaş’a Bir Ziyaret: Vincenzo Montella Türkiye’ye Geliyor