h Dolar 34,2856 % 0.48
h Euro 37,2245 % 0.48
h Sterlin 44,7992 % 0.85
h Altın (Gr) 2.980,10 %0,89
h BIST100 9.052,01 %0,55
a
  • Vakit
  • Spor
  • Yusuf Şimşek: “Altay camiasına galibiyeti hediye ediyorum”

Yusuf Şimşek: “Altay camiasına galibiyeti hediye ediyorum”

Altay Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, Şanlıurfaspor galibiyetinin ardından takımın düşmeyeceğini vurguladı. Şimşek, Altay'ın mücadele ettiğini ve savaşta yer aldığını belirtirken, oyuncularının çabalarını takdir etti. Ara transfer döneminde takıma katılan genç oyunculara daha fazla şans vereceklerini ifade etti. Teknik ekibe, tesis çalışanlarına ve taraftara da teşekkür etti. Altay, galibiyetin mutluluğunu yaşadıktan sonra yenilmeden yoluna devam edeceğini dile getirdi.

Altay Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, Şanlıurfaspor galibiyetinden sonra yaptığı açıklamada, “Herkesin düştüğünü düşündüğü Altay burada, bu mücadelede biz de varız” şeklinde konuştu.

Altay, Trendyol 1. Lig’in 18. haftasında evinde konuk ettiği Şanlıurfaspor’u 1-0 mağlup ederek galibiyet elde etti. Maçın ardından açıklamalar yapan Altay Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, “Bu zaferi, yarın 110. yılını kutlayacağımız Büyük Altay’a ve taraftarlarımıza armağan ediyoruz. Bir buçuk aydır buradayım ve gördüğüm kadarıyla bu çocuklar, takım arkadaşlarını inanılmaz derecede özverili bir şekilde çalışıyorlar. Maddi sıkıntılara rağmen hem antrenmanlarda hem de maçlarda büyük bir çaba sarfediyorlar. Bu çabalarının da karşılık bulmasını uygun görüyorum. Geçtiğimiz günlerde takımın kesin düşeceği söyleniyordu. Ama şu anda bu mücadelede, bu yarışta biz de yer alıyoruz. Ben geldiğimden bu yana oyuncu arkadaşlarıma bunu söyledim. Son dakikaya, son saniyeye kadar bu yarışta olacağımızı dile getirdim. Tüm futbolcu arkadaşlarıma minnettarım. Tecrübelilerle gençleri bir araya getirmeye çalışıyoruz. Hem gençlerden hem de tecrübelilerden faydalanmak istiyoruz. Gelecek günlerde genç arkadaşlarımıza daha fazla fırsat vereceğimize inanıyorum. Onlardan da faydalanacağımızı düşünüyorum. Söylemek istediğim gibi, emeği geçen tesis çalışanlarına, malzemecilere, mutfak çalışanlarına, çim saha görevlilerine teşekkür etmek istiyorum. Bizi iyi motive ettiler. Kazanmak güzel bir duygu. Bugün ve yarın bu sevinci yaşayacağız. Sonrasında ise ayaklarımızı yere basarak yolculuğumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Okan Buruk, “İptal edilen golde faul olduğunu düşünmüyorum” dedi.

Sıradaki haber:

Okan Buruk, “İptal edilen golde faul olduğunu düşünmüyorum” dedi.