h Dolar 33,9957 % -0.22
h Euro 38,0316 % -0.22
h Sterlin 45,2948 % 0.55
h Altın (Gr) 2.833,67 %1,11
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kuaför, işvereninin kocası tarafından öldürüldü

Kuaför, işvereninin kocası tarafından öldürüldü

İzmir Buca'da, karısını başka erkeklerle görüştürdüğü iddiasıyla güzellik merkezi sahibi olan bir adam, karısının kuaförüyle yaşadığı tartışma sonucunda kuaförü bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinde yakalanan cinayet şüphelisi, polis tarafından gözaltına alındı. Şüpheli, ifadesinde eşini başka erkeklerle görüştürdüğü için cinayeti işlediğini belirtti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Buca ilçesinde Karısının Başka Erkeklerle Görüştüğünü İddia Eden Adam, Kuaförü Bıçaklayarak Öldürdü

İzmir’in Buca ilçesinde bir güzellik merkezi sahibi olan bir adam, karısını başka erkeklerle görüştürdüğü iddiasıyla tartıştığı kuaförü bıçaklayarak öldürdü. Olay sonrasında polis ekipleri tarafından gözaltına alınan cinayet şüphelisi koca, adli işlemler için tutuklandı.

Olay, Vali Rahmi Bey Mahallesi’ndeki bir güzellik merkezinde akşam saatlerinde meydana geldi. M.A. adındaki adam, karısı B.A.’nın iş yerinde çalışan Sercan Çelik (34) ile tartışmaya başladı. Tartışma hızla büyüyor, sonucunda M.A. bıçakla saldırarak Çelik’in boynunu ve kalbini hedef alarak yaraladı. Çelik, can havliyle kaçmaya çalışırken yere yığıldı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ancak yapılan incelemede Çelik’in hayatını kaybettiği tespit edildi. Cinayet şüphelisi M.A., polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, Çelik’in cesedi İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İddialara göre cinayet şüphelisi M.A., polise verdiği ilk ifadesinde, eşinin başka erkeklerle görüştüğünü iddia etti ve bu nedenle cinayeti işlediğini açıkladı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma ise devam ediyor.

Kaçık Yerin Altında Mahsur Kalan İşçilere Güvence Veren Bekleyiş

Sıradaki haber:

Kaçık Yerin Altında Mahsur Kalan İşçilere Güvence Veren Bekleyiş