h Dolar 34,2892 % 0.49
h Euro 37,2128 % 0.49
h Sterlin 44,7896 % 0.83
h Altın (Gr) 2.979,74 %0,87
h BIST100 9.054,23 %0,58
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Yayladaki kamp alanında mahsur kalan 8 kişi off-road ekipleri tarafından kurtarıldı

Yayladaki kamp alanında mahsur kalan 8 kişi off-road ekipleri tarafından kurtarıldı

Düzce'deki Pürenli Yaylası'nda kamp yapan 8 kişilik iki aile, kar yağışı nedeniyle mahsur kaldı. Telefonun çekmemesi üzerine yürüyerek şehir merkezine gitmeye karar verdiler. Yolda, Nacak Off-Road Kulübü üyeleriyle karşılaştılar ve off-road aracıyla tekrar yaylaya çıkarıldılar. Off-road ekibi, mahsur kalan araçları da çekerek merkeze getirdi.

Düzce’deki Pürenli Yaylası’nda mahsur kalan iki aile, kar yağışının etkisiyle kurtarıldı. Off-road ekiplerinin çabalarıyla 8 kişi güvenli bir şekilde bölgeden çıkarıldı.

Düzce’ye dışarıdan gelen ve kamp yapmak için Pürenli Yaylası’na giden iki aile, kar yağışı nedeniyle yaylada mahsur kaldı. Telefonların çekmediği bu durumda, vatandaşlar araçlarını bırakarak şehir merkezine yürümeye karar verdiler. Ancak 7 kilometre uzaklıkta bulunan en yakın yerleşim yerine ulaşmaya çalışırken, Nacak Off-Road Kulübü üyeleriyle karşılaştılar. Off-road aracına alınan vatandaşlar, tekrar yaylaya geri götürüldü. Off-road ekibi, ayrıca mahsur kalan araçları da halatlar yardımıyla merkeze çekti.

Şüpheliden provokatif paylaşım nedeniyle şafak operasyonu

Sıradaki haber:

Şüpheliden provokatif paylaşım nedeniyle şafak operasyonu