h Dolar 34,4676 % 0.32
h Euro 37,2859 % 0.32
h Sterlin 44,9401 % 0.71
h Altın (Gr) 2.997,87 %1,49
h BIST100 8.793,61 %-2,32
a

Üretken Kadınlar 3. Kez Festivalde Bir Araya Geliyor

Büyükşehirle Üreten Kadınlar Festivali, üçüncü kez Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenleniyor. 19-21 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek festivalde, el emeği göz nuru ürünleri sergileyen 260 kadın girişimci ve sanatkâr stant açacak. Türk Sinemasının usta ismi Perihan Savaş'ın da onur konuğu olacağı festivalde, önemli isimlerin yanı sıra konserler, söyleşiler, atölye çalışmaları, tiyatro gösterileri ve eğitimler de yer alacak. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, tüm vatandaşları bu renkli festivalde yer almaya davet etti.

Büyükşehirle Üreten Kadınlar Festivali 19 Ocak’ta Başlıyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Büyükşehirle Üreten Kadınlar Festivali, üçüncü kez kapılarını ziyaretçilere açmaya hazırlanıyor. 19 Ocak tarihinde başlayacak olan festival, birbirinden önemli isimleri ağırlayacak. Denizli Büyükşehir Belediyesi, amaçlarının Türk el sanatlarıyla ilgilenen kadın girişimcileri ve sanatkârları desteklemek, unutulmaya yüz tutmuş sanat ve zanaatları yaşatmak ve aile bütçelerine katkıda bulunmalarına yardımcı olmak olduğunu belirtti. Festivalde 260 kadının el emeği ürünleri için stant açılacak ve ünlü isimler söyleşiler ve konserlerle ziyaretçilere keyifli anlar yaşatacak. Festivalin onur konuğu ise Türk Sinemasının usta oyuncusu Perihan Savaş olacak. Ayrıca Öykü Gürman, Saniye Bencik Kangal, Hande Kazanova, Büşra Zambak ve İncesaz gibi tanınmış isimler de festivalde yer alacak.

3 gün süreyle düzenlenecek olan festivalde Türk Sinemasının usta ismi Perihan Savaş bir söyleşi gerçekleştirecek. Aynı zamanda Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu da Aşk ve Gurur adlı oyununu sahneleyecek. Öykü Gürman ise konseriyle Denizlililere müzikal bir deneyim yaşatacak. Festival kapsamında akademisyen anne Saniye Bencik Kangal da bir söyleşi gerçekleştirerek merak edilen soruları yanıtlayacak. Ünlü astrolog Hande Kazanova ise sevenleriyle workshop etkinliğinde bir araya gelecek. Festivalin son gününde ise Türk Sanat Müziği grubu İncesaz sahne alacak. Ayrıca festival süresince çini sanatı, sağlıklı beslenme, sosyal medya satış stratejileri, uyanış, kabul, yemek, nefes ve farkındalık çalışmaları ile evde yapılabilecek egzersizler konularında workshop ve eğitimler düzenlenecek.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehirle Üreten Kadınlar Festivali’ne tüm vatandaşları davet etti. Festivalin şölen havasında geçeceğini belirten Başkan Zolan, bu özel etkinliğe tüm hanım kardeşlerin katılmasını ve birbirinden değerli isimleri ağırladıkları festivalin büyük bir ilgi göreceğini dile getirdi. Başkan Zolan, Büyükşehir Belediyesi olarak üreten kadınların her zaman yanlarında olacaklarını ve festivalin başarılı geçmesi dileğinde bulundu.

Tekirdağ’da çocukların eğlencesi garantiliyor!

Sıradaki haber:

Tekirdağ’da çocukların eğlencesi garantiliyor!