h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Ekonomi
  • Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı ile işbirliği yapan yerli fintech şirketi reklam filmi çekti

Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı ile işbirliği yapan yerli fintech şirketi reklam filmi çekti

Yerli finansal teknoloji şirketi Parolapara, Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı'nın oyuncularının yer aldığı yeni reklam filmini yayımlamaya başlayacak. Marka, entegre finansal çözümlerini eğlenceli bir şekilde anlatırken takımın başarısına da vurgu yapacak. Parolapara'nın Genel Müdürü Fatih Çelik, reklam filminin kullanıcılara hizmetlerini ve avantajlarını göstermeyi amaçladığını belirtti. Şirketin Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Gözde Soylu ise finansal teknolojilerin günlük hayatın bir parçası haline gelmesinin önemine dikkat çekti. Reklam filminin prodüksiyonunu Yapar İstanbul üstlenirken yönetmenlik koltuğunda Mehmet Güney oturdu.

Yerli finansal teknoloji şirketi Parolapara, Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı’nın ana sponsoru olduğu yeni reklam filminde oyuncularıyla bir araya geldi. Şirket, 15 Ocak’ta televizyon ve dijital platformlarda yayımlanacak olan reklamında hem hizmetlerini eğlenceli bir şekilde anlatmayı hem de Filenin Efeleri’nin başarısını vurgulamayı hedefliyor.

Yerli şirketler, spor dünyasıyla işbirliği yapmaya devam ediyor. Finansal teknoloji şirketi Parolapara da Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı’nın ana sponsoru olduğu yeni reklam filminde oyuncularını ağırladı. Bu reklam filmiyle hem son kullanıcılara hem de işletmelere entegre finansal çözümler sunan marka, hizmetlerini kullanıcı adaylarına eğlenceli bir şekilde aktarırken Filenin Efeleri’nin başarılarına da dikkat çekmeyi amaçlıyor.

Parolapara Genel Müdürü Fatih Çelik, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Bu reklam filmiyle günlük hayatımızın içinde olan fintek çözümlerimizi kullanıcılarımıza ve potansiyel müşterilere nasıl sunduğumuza dikkat çekmek istedik. Filenin Efeleri’nin enerjisiyle birleştirdiğimiz bu reklam filmi, müşterilerimize güvenli ve keyifli bir deneyim sunan markamızın kanıtı olacak” dedi.

Çelik ayrıca “Parola Kazanmak” sloganıyla her alanda kazandırmayı vaat ettiklerine vurgu yaparak, sektöre yenilikler getirmek amacıyla kurulduklarını ve şu anda 30 binden fazla dijital cüzdan kullanıcısına sahip olduklarını belirtti. Çelik, “2024 yılına kadar büyüme hedeflerimiz doğrultusunda yatırımlarımıza devam ederek personele istihdam sağlamak ve teknolojik altyapımızı geliştirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Parolapara Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Gözde Soylu ise finansal teknolojilerin hızla geliştiği dijital çağda geleceğe umutla baktıklarını belirtti. Soylu, finansal teknolojilerin günlük hayatta giderek artan etkisine dikkat çekerek, dijital ödemeler ve yapay zekanın günlük hayatta hızla yer aldığını ifade etti. Şirket olarak sadece finansal teknoloji alanında hizmet vermeyi değil, müşteri odaklı, güvenilir ve teknolojiyle entegre bir marka olmayı hedeflediklerini vurguladı.

Bilgilere göre reklam filminin prodüksiyonunu Yapar İstanbul üstlenirken, yönetmen koltuğunda Mehmet Güney yer aldı. Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı oyuncuları Hasan Yeşilbudak, Vahit Emre Savaş, Kaan Gürbüz, Murat Yenipazar’ın yanı sıra Dick Kooy, Yiğit Gülmezoğlu ve Drazen Luburic gibi isimler de reklam filminde yer almaktadır.

Belediye çalışanlarına neredeyse yüzde 54 oranında zam yapıldı

Sıradaki haber:

Belediye çalışanlarına neredeyse yüzde 54 oranında zam yapıldı