h Dolar 34,2669 % 0
h Euro 37,0577 % 0
h Sterlin 44,5426 % 0.07
h Altın (Gr) 3.016,04 %-0,38
h BIST100 8.838,60 %2,13
a

Kadınlar, Kurslara İlgilerini Artırıyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kadın Destek Merkezleri, kış sezonunda da yoğun ilgi görüyor. Merkezlerde düzenlenen meslek edindirme kurslarıyla birlikte kadınlar meslek sahibi olma fırsatı buluyor. Dikiş nakış, el sanatları, okuma yazma, Kuran ve bilgisayar kurslarının yanı sıra spor gibi birçok farklı eğitim imkanını sunan merkezlerdeki kursiyer sayısı ise her geçen gün artıyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sırrın Karşıyaka Kadın Destek Merkezi de bu konuda önemli bir role sahip olup kadınların el becerilerini geliştirerek meslek sahibi olmalarını sağlıyor.

Kadın Destek Merkezleri, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen bir yerdir ve kış aylarında da büyük ilgi görmektedir. Şanlıurfalı kadınlar, bu merkezlerde mesleklerini öğrenmektedirler.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kadın Destek Merkezleri, yerel kadınlar arasında oldukça popüler bir mekan haline gelmiştir ve kış sezonunda da yoğun bir şekilde ziyaret edilmektedir. Bu merkezlerde, kadınlara çeşitli meslekler öğretilmektedir.
Dikiş-nakış, el sanatları, okuma-yazma ya da Kuran kursları, bilgisayar eğitimi, spor gibi birçok farklı kurstan oluşan programlar Kadın Destek Merkezlerinde düzenlenmekte olup, kursiyer sayısı her geçen gün artmaktadır.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sırrın Karşıyaka Kadın Destek Merkezi, kadın kursiyerlerin yeteneklerini geliştirebilecekleri ve meslek sahibi olabilecekleri bir yerdir.

Nerede? Ordu’da aranması bulunan 10 kişi gözaltına alındı!

Sıradaki haber:

Nerede? Ordu’da aranması bulunan 10 kişi gözaltına alındı!