h Dolar 34,2603 % 0
h Euro 37,0122 % 0
h Sterlin 44,4474 % -0.1
h Altın (Gr) 3.028,05 %0,02
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Konya’da Ev Hırsızlığı Zanlıları, Polis Tarafından Yakalandı!

Konya’da Ev Hırsızlığı Zanlıları, Polis Tarafından Yakalandı!

Konya Seydişehir'de evden hırsızlık yapan 2 şüpheli yakalandı, biri tutuklandı. Hırsızlar, bir evin içinde bulunan müzik aletlerini çaldı. Yakınları polisi arayarak durumu bildirdi. Polis, şüphelileri tespit edip gözaltına aldı. Çalınan bazı müzik aletlerine şüphelilerin araçlarında ve Konya'da satıldığı tespit edildi. Gözaltına alınan şüpheliler adliyeye sevk edildi, biri tutuklandı, diğeri serbest bırakıldı.

Konya’nın Seydişehir ilçesinde gerçekleşen bir hırsızlık olayında, iki şüpheli yakalanarak adalete teslim edildi. Şüphelilerden biri tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Hırsızlık vakası, 1 Ocak 2024 tarihinde Karakavak Mahallesi’nde bulunan üç katlı bir evde meydana geldi. İddialara göre, hırsızlar gündüz saatlerinde evin kapısını zorlayarak içeri girdiler ve ikinci katta yer alan M.B.’ye ait müzik aletlerini çaldılar. Müzik aletlerinin kaybolmasını fark eden M.B.’nin yakınları hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Hırsızlık ihbarı üzerine polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Seydişehir Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, şüphelileri yakalamak için araştırmalara başladı. Yapılan çalışmalar sonucunda, müzik aletlerini çalan kişilerin A.Ü. (36) ve H.A. (34) olduğu tespit edildi ve şahıslar gözaltına alındı. Şüphelilerin araçlarında çalınan müzik aletlerinin bir kısmı bulunurken, diğer kısmının Konya’da satıldığı belirlendi. Yakalanan şüpheliler, polis tarafından gözaltına alındıktan sonra Seydişehir Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildi ve ardından adliyeye sevk edildi. Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklama kararı çıkarılan A.Ü. cezaevine gönderilirken, H.A. denetimli serbestlik şartıyla serbest bırakıldı.

Kadınlar, Kurslara İlgilerini Artırıyor

Sıradaki haber:

Kadınlar, Kurslara İlgilerini Artırıyor