h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Sağlık
  • Başkan Yücel, Alanya Su Sorunu Hakkında Açıklamalarda Bulundu

Başkan Yücel, Alanya Su Sorunu Hakkında Açıklamalarda Bulundu

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alaiye Doğal Kaynak Su Fabrikası hakkında yapılan analizlerin sonuçlarını paylaştı. Yücel, Alaiye Suyu'nun temiz ve yüksek kaliteli olduğunu belirtti. İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan testlerde suyun değerlerinin normal çıktığı tespit edildi. Başkan Yücel, fabrikanın üretiminin sağlıklı ve hijyenik olduğunu vurgulayarak, Alanya'nın değerlerini korumak için birlikte hareket etmeye çağırdı.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alaiye Doğal Kaynak Su Fabrikası hakkında önemli açıklamalar yaptı. Başkan Yücel, “Alaiye Suyumuz, her ay İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan analizler sonucunda temiz ve yüksek kaliteli olduğu kanıtlanmış bir sudur” dedi.

Son zamanlarda bazı medya organlarında Alaiye Doğal Kaynak Su Fabrikası ile ilgili çıkan haberlere ilişkin Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, açıklamalarda bulundu. Başkan Yücel, 9 Ocak tarihli en son analiz raporuna göre Alaiye Su’nun değerlerinin normal olduğunu belirterek, “Alanya’mızın ve Alanyalıların değerine dönüştürdüğümüz Alaiye Doğal Kaynak Su Fabrikası’nı titizlikle işletmeye devam ediyoruz. Bazı medya kuruluşlarında yer alan haberlere karşı açıklama yapmamız gerekti. Bildiğiniz gibi Alaiye Suyu, Alanya’nın ortak bir değeri olan doğal bir kaynak suyudur. İl Sağlık Müdürlüğümüzün ve Antalya Halk Sağlığı Laboratuvarı’nın düzenli olarak yaptığı analizlerde Alaiye Su’nun değerlerinin son derece iyi ve pH seviyesinin 7,59 olduğunu tekrar vurgulamak istiyorum. Kaynağımızın, üretimimizin sağlıklı, hijyenik ve içilebilir olduğu en iyi sulardan biri olduğu bir kez daha kanıtlandı. Bu nedenle İl Sağlık Müdürlüğü tarafından aylık yapılan kontroller, bizim isteğimiz doğrultusunda haftalık olarak gerçekleştirilecektir. Ayrıca merkezimizde bulunan laboratuvar, bölgemizin en iyi laboratuvarlarından biridir. Her gün örneklemeler alınarak kontroller yapılıyor. Birlikte değerimizi koruyalım, çünkü bu değer Alanya’nın değeridir” şeklinde konuştu.

Haber izlemeyenler ve çok meyve tüketenlerin koronaya yakalanmadığı ortaya çıktı

Sıradaki haber:

Haber izlemeyenler ve çok meyve tüketenlerin koronaya yakalanmadığı ortaya çıktı