h Dolar 34,2669 % 0
h Euro 37,0577 % 0
h Sterlin 44,5426 % 0.07
h Altın (Gr) 3.016,04 %-0,38
h BIST100 8.838,60 %2,13
a

Kaza Mağdurları Olay Anını İfade Etti

Mersin'de Aydıncık ilçesinde meydana gelen şehirler arası yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 9 kişi hayatını kaybetti. 13'ü ağır 30 kişi ise yaralandı. Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, kazada yaralananları Silifke Devlet Hastanesi'nde ziyaret etti. Vali Pehlivan, kazanın geniş çaplı soruşturmasının devam ettiğini söyledi. Yaralılar, kazada önemli ayrıntılar paylaştılar. Hastanede tedavi görenlerden biri, şoförün hatalı olduğunu belirtirken, bir diğeri hızlı gidildiğini ve şoförün şikayet edildiğini ifade etti. Başka bir yaralı ise şoförü suçlayarak kazanın incelenmesini talep etti.

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Aydıncık ilçesinde bir yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 9 kişinin hayatını kaybettiği kazada yaralananları ziyaret etti. Silifke Devlet Hastanesi’ne giden Vali Pehlivan, Başhekim Ali Güngör’den kazazedelerle ilgili bilgi aldı. Otobüsün, Aydıncık ilçesinin D-400 karayolunda bariyere çarparak şarampole devrilmesi sonucu 9 kişinin hayatını kaybettiği ve 13’ü ağır 30 kişinin yaralandığı aktarıldı. Pehlivan, kazazedelerin öncelikle en yakın hastanelere sevk edildiğini ve 21 yaralının Silifke Devlet Hastanesi’ne ulaştığını belirtti. Durumu ağır olan 9 kişinin Mersin’deki hastanelere sevk edildiğini ve 6 kazazedeye hala Silifke Devlet Hastanesi’nde müşahede edildiğini söyledi. Pehlivan, kazayla ilgili geniş çaplı bir soruşturmanın devam edildiğini ifade etti. Vali Pehlivan’ın hastane ziyaretine İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ercan Atasoy, Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner, Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok ve Silifke Devlet Hastanesi Başhekimi Ali Güngör de eşlik etti.

Kazazedelerden Fırat Burun, kaza anını anlatarak, tünele girdikten sonra virajı fark edemediklerini ve arabalarının kaydığını belirtti. Hemşirelik öğrencisi Esra Uçar ise otobüsün çok hızlı gittiğini ve sürekli şikayet edildiğini dile getirdi. Şahin Selçuk ise ayağının kırıldığı kazanın detaylı bir şekilde incelenmesini ve şoförün suçlanmasını istedi.

Kaza sonucu yaşananlar, Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan’ın hastane ziyareti ile birlikte soruşturmanın devam etmesiyle ilgili haber detayları Vakit.com.tr’de!

Bankacılık Kanununa Aykırılık Suçundan Tutuklu olan Mustafa Boydak’a 10 Ay Hapis Cezası Verildi

Sıradaki haber:

Bankacılık Kanununa Aykırılık Suçundan Tutuklu olan Mustafa Boydak’a 10 Ay Hapis Cezası Verildi