h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Ekonomi
  • Mercedes-Benz, CES 2024’te dijital teknolojilerini tanıttı

Mercedes-Benz, CES 2024’te dijital teknolojilerini tanıttı

Mercedes-Benz, Las Vegas'ta düzenlenen CES 2024 fuarında yeni dijital geliştirmelerini tanıttı. MBUX Sanal Asistan, üretken yapay zekâ ve proaktif zekâ kullanarak sürüşe uygun müzik önerileri sunuyor. Yeni Mercedes-Benz İşletim Sistemi üzerinde çalışan sanal asistan, sürücü ile doğal ve empatik bir etkileşim sağlıyor. Ayrıca Mercedes-AMG'nin tanıttığı MBUX SOUND DRIVE, müziği sürüş özelliklerine tepki verebilen bir yazılım kullanıyor. Mercedes-Benz ayrıca elektrikli G-Serisi prototipini de tanıttı ve G-TURN gösterisinde 720 derecelik dönüş özelliğini sergiledi.

Mercedes-Benz, Las Vegas’ta düzenlenen CES 2024’te en son teknolojik yeniliklerini sergiledi. Dev fuarın en dikkat çeken ürünlerinden biri olan Mercedes-Benz’in MBUX Sanal Asistan’ı, sürüş konforunu artırmak için yapay zeka ve proaktif zeka kullanarak sürücülere müzik önerileri sunuyor. MBUX SOUND DRIVE ise araç içindeki müziği sürüşe göre ayarlayarak büyük ilgi gördü.

Mercedes-Benz, CES 2024’te tanıttığı dijital yeniliklerle müşteri deneyimini tamamen değiştiriyor. Yeni MBUX Sanal Asistan, Mercedes-Benz’in sıfırdan geliştirdiği MB.OS işletim sistemi üzerinde çalışarak sürücülerle daha doğal ve kişiselleştirilmiş etkileşimler sunuyor. Üretken yapay zeka ve gelişmiş 3D grafiklerden faydalanan MBUX Sanal Asistan, müşteri ihtiyaçlarına uyum sağlayarak hayatı daha kolay ve konforlu hale getiriyor. MBUX Surround Navigasyon ise gelişmiş rota rehberliği ve yardımıyla sürücülere büyük kolaylık sağlıyor.

Mercedes-Benz’in CES 2024’te tanıttığı bir diğer özellik olan MBUX SOUND DRIVE, eğlence özelliğini ön plana çıkarıyor. Mercedes-AMG’nin will.i.am ile iş birliği yaparak geliştirdiği MBUX SOUND DRIVE, müziği gerçek zamanlı olarak sürüş özelliklerine tepki vermesini sağlıyor. Ayrıca araç içi sinyallerle senkronize olabilen bu özellik, aracın donanımını müzik yazılımına bağlıyor ve sürücülerin stresini azaltmak için rahatlatıcı ritimler sunuyor. Ayrıca Mercedes-Benz, Audible ve Amazon Music iş birliğiyle araç içinde Dolby Atmos teknolojisini kullanarak dinamik, konser salonu gibi bir ses deneyimi sunuyor.

Mercedes-Benz’in CES 2024’te tanıttığı bir diğer heyecan verici yenilik, tamamen elektrikli G-Serisi oldu. Bu yeni versiyon, G-TURN adlı bir gösteriyle tanıtıldı ve 720 derecelik dönüş özelliğiyle büyük ilgi gördü. Merakla beklenen elektrikli G-Serisi’nin kamuflajlı prototipi, CES 2024’te büyük bir heyecan yarattı.

Eskişehir’deki gümrük, 2023 yılında 479 milyon Dolar değerinde ihracat gerçekleştirdi

Sıradaki haber:

Eskişehir’deki gümrük, 2023 yılında 479 milyon Dolar değerinde ihracat gerçekleştirdi