h Dolar 34,2689 % 0.02
h Euro 36,9975 % 0.02
h Sterlin 44,4799 % -0.02
h Altın (Gr) 3.028,43 %0,03
h BIST100 8.842,42 %0,04
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Aydın İl Jandarma Komutanlığı, asırlık çınarları yalnız bırakmıyor

Aydın İl Jandarma Komutanlığı, asırlık çınarları yalnız bırakmıyor

Aydın İl Jandarma Komutanlığı, 80 yaşın üstündeki vatandaşları düzenli olarak ziyaret ederek sağlık durumları ve ihtiyaçları hakkında bilgi alıyor. Güvendik Mahallesi'ndeki Emine Kırgız ve Emir Ayşe Kılınç evlerindeki yaşlılara ziyarette bulunan jandarma ekipleri, sağlık durumuyla ilgili bilgi aldı ve taleplerini dinledi. Yaşlılara acil durumda ulaşabilecekleri telefon numaralarını veren ekipler, her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı, 80 yaşın üzerindeki vatandaşların sağlık durumlarını ve ihtiyaçlarını öğrenmek için düzenli olarak ziyaretler gerçekleştiriyor.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı, vatandaşlarla daha yakın bir iletişim kurmak ve yaşlıların durumlarını düzenli olarak takip etmek amacıyla başlattığı ziyaretler kapsamında, Sultanhisar ilçesine bağlı Güvendik Mahallesinde yaşayan 83 yaşındaki Emine Kırgız ve 84 yaşındaki Emir Ayşe Kılınç’ı evlerinde ziyaret etti. Jandarma ekipleri, Kırgız ve Kılınç ile sohbet ederek, sağlık durumları hakkında bilgi aldı ve herhangi bir talepleri olup olmadığını sordu. Ekipler, yaşlı vatandaşlara herhangi bir acil durumda veya ihtiyaç anında ulaşabilecekleri telefon numaralarını ileterek, herhangi bir konuda yardım talebinde bulunmaları durumunda yanlarında olacaklarını belirtti.

Dikkatli Kütüphane Çalışanlarına Yeni Eğitim Fırsatı

Sıradaki haber:

Dikkatli Kütüphane Çalışanlarına Yeni Eğitim Fırsatı