h Dolar 34,2634 % 0.01
h Euro 36,9883 % 0.01
h Sterlin 44,5163 % 0.06
h Altın (Gr) 3.032,32 %0,16
h BIST100 8.755,51 %-0,94
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Virajı dönemeyen araç, bahçeye savruldu: 1 kişi yaralandı

Virajı dönemeyen araç, bahçeye savruldu: 1 kişi yaralandı

Antalya Manavgat ilçesinde bir otomobilin bahçeye uçması sonucu sürücü hafif yaralandı. Bahçe sahibi ise sürekli bu tür kazaların yaşandığını ve yetkililerden önlem alınmasını istedi.

Manavgat’ta Otomobil Bahçeye Uçtu: Sürücü Hafif Yaralandı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde meydana gelen bir kazada, otomobilin bahçeye uçması sonucu sürücü hafif yaralandı. Sorgun Mahallesi Titreyengöl Caddesi’nde yaşanan olayda, Cansu Özkulluk tarafından kullanılan 07 AVD 654 plakalı otomobil, Sorgun Bulvarı’na seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu bahçeye sürüklendi. Görgü tanıklarının hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber vermesi üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Kazadan sonra sürücü, kendi imkanlarıyla otomobilden çıkarılarak Manavgat Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

“Sürekli Bahçeye Araç Uçuyor”

Olayın yaşandığı bahçenin sahibi Kadir Gürses, araçların sık sık bahçeye uçtuğunu ve bu konuda başarılı bir çözüm bulamadıklarını belirtti. Viraja dikkatsizce giren araçların doğrudan bahçeye uçtuğunu ifade eden Gürses, yetkililere sorunu defalarca bildirmelerine rağmen önlem alınmadığını dile getirdi. Bu nedenle çözüm için destek beklediklerini ifade etti.

[Önerilen Başlık] : Manavgat’ta Meydana Gelen Kazada Otomobil Bahçeye Uçtu, Sürücü Hafif Yaralandı

Osmaniye’de iki aracın karıştığı zincirleme kazada iki kişi yaralandı, araçlardan biri alev aldı.

Sıradaki haber:

Osmaniye’de iki aracın karıştığı zincirleme kazada iki kişi yaralandı, araçlardan biri alev aldı.